Orgasmul, o problema falsa a femeilor?

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 08:59
5834 citiri
Orgasmul, o problema falsa a femeilor?
Foto: tabu.ro

Orgasmul ascunde multe secrete si mituri, care, conform cercetatorilor, pot fi usor demontate. Totul este doar in mintea femeilor, sustin acestia.

Se pare ca femeile acorda prea multa atentie problemelor legate de activitatea lor sexuala, spun specialistii in domeniu, citati de ABC News. Cercetatorul Barry Komisaruk si echipa sa spera sa elucideze misterele legate de orgasmul femeilor.

Ei cred ca disfunctia sexuala a unor femei nu este chiar o boala, aceasta afectiune neexistand in realitate.

S-au facut studii pe o femeie, Kayt Sukel, care s-a oferit ca voluntar in cadrul cercetarilor. Aceasta sustinea ca, dupa ce a nascut, viata ei sexuala a devenit un dezastru, motiv pentru care a si divortat ulterior. Dupa divort, ea a studiat astfel de probleme si a scris chiar o carte, afirmand ca cel mai puternic organ sexual al femeii este creierul ei.

In studiul facut de specialisti, s-a constatat ca nu mai putin de 80 de regiuni ale creierului femeii erau foarte active atunci cand ea a atins orgasmul printr-o alta modalitate. Efectele sunt comparabile cu cele ale epilepsiei, doar aceasta afectiune provocand o asemenea activitate in creier.

Statisticile arata ca 43% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 18 si 59 de ani au o afectiune sexuala, ceea ce inseamna lipsa dorintei sexuale.

Studiile mai arata ca, atunci cand o femeie are un nou iubit, dorinta ei sexuala este si ea trezita. Daca in cazul barbatilor exista pastila Viagra, in cazul femeilor, companiile farmaceutice nu au gasit pana acum un medicament eficient, pespectivele nefiind deloc optimiste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#orgasm sex femei, #femei orgasm probleme sexuale, #disfunctii sexuale femei , #orgasm
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Bravo Anghele, ramai aici!