Sexul matinal te tine sanatoasa

Marti, 17 Martie 2009, ora 12:49
8886 citiri
Sexul matinal te tine sanatoasa
Foto: The Sun

Sexul matinal constituie inca un tratament naturist, care te poate feri de anumite afectiuni de sanatate, conform specialistilor.

Acum avem scuza perfecta pentru a intarzia la serviciu, petrecand cateva momente intime alaturi de partener, in fiecare dimineata, informeaza The Sun.

Actul sexual pune in miscare fiecare grupa musculara din corp si duce la oxigenarea corecta a inimii si plamanilor, la fel ca o sedinta de aerobic.

Studiile atesta ca partidele de sex ard in jur de 300 de calorii pe ora. Cercetatorii irlandezi de la Universitatea Queen's, din Belfast, afirma ca daca faceti sex dimineata, de trei ori pe saptamana, excludeti riscul unui atac de cord sau al unui atac cerebral.

In acelasi timp, acestia sustin ca sexul regulat are aceleasi beneficii. Pentru sistemul imunitar, actul sexual repetat de doua ori, saptamanal, constituie intaritorul perfect. Totusi, nici in acest caz excesele nu sunt bune.

Sexul matinal, practicat de mai mult de trei ori, pe saptamana, poate slabi sistemul imunitar. In momentele premergatoare orgasmului hormonul oxitocin inunda trupul cu substante endorfine. Acesti analgezici naturali ajuta la mai multe afectiuni, de la artrita, pana la simplele migrene.

O partida de sex ajuta si la scaderea nivelului de stres, datorita degajarii hormonului cortizol. In acelasi timp, deoarece sexul ajuta sa-ti mentii silueta, reduce si riscul aparitiei diabetului.

Un studiu american, efectuat pe 300 de femei, atesta faptul ca reprezentantele sexului frumos, ai caror parteneri nu folosesc prezervativul in timpul actului sexual, este foarte putin probabil sa sufere o depresie. Cercetatorii considera ca aceasta se datoreaza faptului ca organismul feminin absoarbe hormonul prostaglandin, continut in sperma.

In afara de aceste avantaje, sexul creste nivelul de testosteron din organism, care face tesutul osos si muscular mai puternic, scazand riscul aparitiei osteoporozei.

Daca iti faci griji in privinta ridurilor, tot sexul este cel mai bun tratament. Orgasmul te va ajuta sa iti mentii pielea neteda si tanara.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#sex matinal sanatate, #frumoasa orgasm sex , #orgasm