Secrete pe care barbatii nu trebuie sa le stie

Miercuri, 03 Iunie 2009, ora 12:51
8897 citiri
Secrete pe care barbatii nu trebuie sa le stie

Ca iti place culoare rosu sau ca vroiai sa te faci balerina cand erai mica, asta stie sigur. Insa sunt unele lucruri pe care femeile nu le dezvaluie prea usor.

Indiferent cat de buni prieteni ati fi, niciodata nu te-ai riscat sa ii spui chiar totul despre tine.

Secretele se dezvaluie in cadrul terapiei sexuale de grup: mai precis, in timp ce iesi cu prietenele la o cafea si discuti absolut tot ce se intampla in dormitor. In aceste grupuri restranse, secretele circula de la o persoana la alta, reprezentand mici lectii de viata din care celelalte invata. E bine ca intotdeauna sa stii ce sa imparti cu el si cu ele, ne sfatuiesc cei de la Glamour.

Femeilor le place preludiul, asta nu e nou. Ceea ce nu povestesti niciodata iubitului este fantezia aceea, in care el iti indeplineste toate dorintele, te adora si te saruta ore intregi, insa totul nu de termina ca de obicei, cu o partida de sex. Ar fi extrem de neplacut pentru el. Pentru tine insa...

Pozitii sexuale noi, exotice, pasionale, complicate? Nu, nu chiar. Ce nu spun femeile de cele mai multe ori este ca au o pozitie preferata, care le aduce de cele mai multe ori pe culmile placerii si nu prea si-ar dori sa o schimbe. Pacat ca intervine rutina.

Pana la cat numeri in timpul sexului oral? Sau mai mult, la ce te gandesti in timp ce faci ce ii place lui mai mult? Ar fi o lista lunga de lucruri care nu au absolut nicio legatura cu sexul. Indiferent cat de mare este satisfactia de a-l tine in extaz, sexul oral poate fi cateodata plictisitor. Sa nu-i spui niciodata!

Arnold Schwarzenegger, Orlando Bloom sau Barack Obama? Niciunul nu se compara cu tine, iubitule! Si spui asta gandindu-te: oare clipesc prea mult? Si-a dat seama ca mint?.

Un sondaj arata ca, din 1.000 de adulti, 29% renunta la o partida de sex din cauza problemelor legate de locul de munca. Paradoxal, avand in vedere ca sexul are proprietatea de a reduce stresul. Problema este ca, de cele mai multe ori, dupa o zi grea la munca nu mai ai chef de el, ci doar de tine, asa ca preferi masturbarea. Si asta ramane, de cele mai multe ori un secret.

Suntem doar prieteni, insa facem sex din cand in cand. Daca ti se pare ca femeile ar avea o problema cu asta, te inseli. Multe femei isi doresc o relatie fara complicatii: mai precis, o partida de amor din cand in cand, fara toate dramele si problemele unei relatii amoroase. Nici nu trebuie sa ii iei cadouri de ziua lui!

Citeste si:
Ce au înțeles politicienii despre educația sexuală în școli: „Nu avem nevoie de masturbarea copiilor”; „Sex, sex, sex. Na, sunteți mulțumiți?”; „Colega are gura plină”
Ce au înțeles politicienii despre educația sexuală în școli: „Nu avem nevoie de masturbarea copiilor”; „Sex, sex, sex. Na, sunteți mulțumiți?”; „Colega are gura plină”
Camera Deputaților a votat marțea trecută, 21 iunie, un proiect de lege prin care se introduce educația sexuală în școli, de la clasa a 8-a, cu acordul scris al părinților. În timpul...
SUA alocă 14 milioane de dolari pentru o nouă etapă a programului de reactoare modulare mici în România
SUA alocă 14 milioane de dolari pentru o nouă etapă a programului de reactoare modulare mici în România
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis că salută anunţul liderului de la Casa Albă Joe Biden privind cooperarea energetică dintre România şi SUA, cu 14 milioane de dolari pentru o nouă...