Secretele sexului: Placere maxima prin metode simple si eficiente

Duminica, 24 Martie 2013, ora 15:09
16532 citiri
Secretele sexului: Placere maxima prin metode simple si eficiente
Foto: womenshealthmag.com

O viata sexuala reusita sta si in cunoasterea unor anumite secrete pe care partenerii trebuie sa le cunoasca unul despre celalalt si chiar despre propria persoana. Cateva sfaturi in aceasta privinta sunt oferite de specialisti in domeniu.

Inceputul simplu

In dormitor nu trebuie sa iti imaginezi neaparat intamplandu-se lucruri marete. Simplitatea poate fi cea mai buna cale de a atinge placerea maxima. Totul va deveni incendiar daca ii spui celuilalt vorbe simple in timpul momentelor intime, scrie Women's Health.

Un alter ego in pat

In pat cu persoana iubita nimic nu este interzis, nici macar un alter ego al propriei persoane. Poti hotari sa fii cine vrei, poate un spion recunoscut sau chiar un dansator sau o dansatoare cuceritoare.

A juca rolul unui personaj iti ofera avantajul de a spune ceea ce nu te vezi spunand daca nu o vei face prin aceasta "masca". Sunt incluse aici chiar si cuvintele "murdare". Daca ai nevoie de ajutor pentru a intra in pielea unui personaj, poti folosi muzica de fundal.

Sa stii sa ceri si sa afli

Orice femeie trebuie sa stie ce isi doreste barbatul de langa ea in pat. La randul lor, femeile trebuie sa le spuna lor ceea ce le place cel mai mult, folosind chiar si cuvinte interzise in mod curent.

Daca are parte deja de ceea ce isi doreste, o femeie trebuie sa sublinieze acest lucru fata de partenerul ei. Pentru o aventura intima de neuitat, ea il poate intreba pe el ce vrea sa i se se faca. In detaliu, bineinteles.

Alimenteaza-i ego-ul

Nimic nu este mai placut pentru un barbat decat sa i se spuna de catre o femeie cat de mult ii plac ei anumite trasaturi pe care acesta le are. Este ceva simplu, dar puternic. O femeie nu trebuie sa ezite nici ea in aceasta privinta. Recompensa va fi pe masura, iar el va deveni "obsedat" de ea, in sens pozitiv.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#sex dragoste iubire parteneri femei barbati, #placere sex dormitor pat iubire relatie , #placere