Ziare.com

Secretul sexului de neuitat: Marirea punctului G

Sambata, 23 Martie 2013, ora 13:57

   

Secretul sexului de neuitat: Marirea punctului G
Femeile care cauta sa mareasca placerea in pat alaturi de partener au la dispozitie o metoda controversata. Ea implica o interventie chirurgicala asupra zonei intime feminine, mai exact a punctului G.

Americanii ofera acum femeilor doritoare posibilitatea de a-si mari punctul G, cel cunoscut pentru placerea pe care o ofera femeilor in timpul sexului, scrie Fox News. Mai exact, acest punct este injectat cu colagen.

Femeile au adesea retineri cand trebuie sa vorbeasca despre punctul G. Cel care a facut primul aceste operatii pacientelor sale este doctorul David Matlock, de la institutul Laser Vaginal Rejuvenation, din Los Angeles, SUA. Acest specialist a executat pentru prima data procedura in anul 2008.

Nerecomandata pentru oricine

Pana acum, nu s-au facut studii care sa arate cat de utila este procedura, insa doctorul Kevin Jovanovic, de la un spital din New York, si Mark Matlock au studiat 106 paciente care au suferit aceasta interventie chirurgicala. 85 dintre femeile studiate au spus ca au simtit o placere mai mare dupa operatia de injectare a colagenului in zona intima.

Inainte de inceperea procedurii, pacientele au o discutie detaliata cu doctorul pentru a putea vedea exact ceea ce ele cauta si a li se spune care sunt riscurile.

Expertii spun ca operatia este indicata in cazul pacientelor care vor sa-si imbunatateasca nivelul de placere, nu pentru cele care nu simt nimic. Operatia de injectare nu este dureroasa deoarece zona respectiva este amortita in prealabil cu ajutorul unei injectii cu lidocaina.

Totusi, unele femei nu resimt niciun efect in urma interventiei. Tratamentul este repetat in decursul a 4-6 luni, costul lui fiind de 1.200 de dolari.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6798 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ptiu drace!

Numai acolo nu-si bagau silicoane! Au intarcat pe draku!

 

anunt la mica publicitate:

gasesc punctu G. Gratis!

Doar $ 1200 ??..o nimica toata...

pentru'o boala si'o placere !!!
Astea da !!!femei speciale..
ps. unde esti Gabieru'le sa ne lamuresti tu si sa le dai un diagnostic la femeile'astea de succesuri necontenite'n pat ??

 

FUSEI ocupat cu Muierea Personala ... :)):)):))

Da' va pot spune, ca,
DAC Muierea in Cestie,

ESTE sanatoasa Mental, Fiziologic si Anatomic,

ACOLOSHA, in Dansa Dansii,
NU este nevoie decat de

- Vanjuu' MARE,
destul de lung,
destul de gros,
destul de TARE
pentru Dansa Dansii IN_Cestie ... :)):))

Condituni NECESARE, da NU si suficiente.
MAI trebuie,

- Priceperea TEHNICA a Barbatului
- Tandretea Barbatului
- DIRTY Words, continuu ... :)):)):))
- CONTROL Percect, MENTAL al Reflexelor, al Ejacularii, s-a zicem P'A DREAPTA ... :)):)):))

Anduranta,
Rezilienta, CAT este Nevoie in Timp.
Pana la Satisfactiunea TOTALA a Femeii SUPUSE, POSEDATE.

De la Cel_PUTIN o Juma' de ORA In SUS ... :)):)):))
FĂRĂ a se socoti Pre_LUDIUU' ... :)):)):))

La Fel ca Leafa Impozitata.
CAT, exact ...
In Cestie, TIMPUU" CAT Stai in Cestie ...
Alea cu G_uu cu Colagen, NU au avut Noroc in Viata.
NU este suficient sa fii VIRIL ...

TREBUIE si Anduranta si Rezilienta.

Numai prin Calea TAO de Sex ... :))

MultumitA, Garody Merlot ?

Raspuns incomplet cu dominatza ocuparii anterioare

Ai tu anduranta si rezilienta obiectului sa-mi asculti parerile mele legate de punctul G, forta G, viteza G, sau oricite G'uri or mai fi ele ;
(topic articol !! of course )??
Dupa cum bine si-o exprima dom'Dumitru in articol, se pare ca fascinatia asta pe care o exercita G'ul feminin se datoreaza mai mult industriei si tehnologiei din care se scot bani, decit importanta punctului'placere in sine..
Daca-l intreb pe un doctor despre fantasmagoricul punct, imi va da un raspuns...!!!
Daca te'ntreb pe tine, un activist cercetas'Tao'functionabil'invrajbit, imi vei spune altul...!!!
Daca ma gindesc la anatomia pe care am studiat'o frecind citiva ani bancile scolii, atunci pot sa-ti spun ca acest punct nu este nici pe departe butonul magic de placeri incredibile si de neuitat indiferent cit ar fi el de siliconat asa cum il cred toti barbatii, doar poate in filmele lui Woody Allen;..
Fii atent Gabieru'le cum afli punctul G...
Deci:... cu o rigla gradata se masoara distanta dintre sfarcuri si de la ele la buric, apoi se mai masoara distanta intre vagin si anus; ....se duce bisectoarea de la buric la dreapta care uneste sfarcurile si se imparte in doua parti egale.;...se imparte si dreapta dintre vagin si anus si se unesc cele doua puncte, iar dreapta se imparte din nou in doua parti egale;...se afla coordonata gps. a punctului si se imparte la greutatea exemplarului,...rezultatul se imparte la pH’u pielii si se inmulteste cu numaru’ lu Avogadro, pentru a afla numaru de moli;...acesta se inmulteste cu constanta gravitationala si se imparte la frecventa de pendulare a ovulului nefecundat, iar rezultatul e pozitia si dimensiunile punctului G in farazi ori metru patrat pe kilojoule.
.Astept sa-mi spui rezultatul tau !!!
Sa traiasca fa. Gabierii intr'u multi ani fericiti.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor