Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa-ti satisfaci iubita in functie de forma corpului ei

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 08:49
24635 citiri
Cum sa-ti satisfaci iubita in functie de forma corpului ei

Sexul este extrem de important intr-o relatie, apropiindu-te de persoana iubita si intarind sentimentul de compatibilitate, apropiere, intimitate dintre doua persoane.

Din pacate, pe cat de multe firi exista, pe atat de multe sunt si gusturile in materie de obiceiuri sexuale. Pentru a evita chinuri indelungi si esuari lamentabile in dormitor, cativa cercetatori de la Universitatea de stat din Carolina de Nord au intocmit, plecand de la cel mai des intalnite tipuri de corp la femei, niste reguli pe care barbatii sa le urmeze.

Astfel, conform Men's Health, poti determina ce pozitie o va face pe iubita ta sa se simta cel mai bine doar observandu-i fizionomia.

Soldurile si umerii sunt pe aceeasi verticala

In jur de 46,12% dintre femei au aceasta forma a corpului, ceea ce inseamna ca au umerii destul de dezvoltati, partea superioara fiind la fel de lata ca cea inferioara, ceea ce denota ca probabil au facut sport in copilarie sau adolescenta. Dintre celebritati, Keira Knightley este cel mai bun exemplu la aceasta categorie.

Cea mai buna pozitie cand ai de-a face cu o astfel de femeie este aceea a misionarului, insa nu va refuza nici una in care sa-ti dovedeasca faptul ca are grija de trupul ei si destul de multa forta pentru o femeie.

Forma de para

Acestea sunt femeile ale caror coapse sunt mai late decat partea superioara a corpului. Circa 20,9% dintre femei intra in acaesta categorie, Kim Kardashian fiind cel mai bun exemplu.

S-ar putea ca pozitia cu ea deasupra sa nu ii placa prea mult, caci i se va parea ca este prea expusa si nu se va relaxa. Inceara pozitia "foarfeca", in care amandoi stati pe o parte, cu picioarele intrepatrunse, in unghi de 90 de grade.

Triunghi inversat

In jur de 13,62% dintre femei au acest tip de corp, la fel ca si Blake Lively. Evita sa vorbesti despre sanii ei pana nu o cunosti bine si stii ca nu se va supara. Desi sunt mandre de bustul lor, aceste femei s-au saturat de remarcile tuturor si, cel mai probabil, isi adora picioarele subtiri.

Stai la capatul patului si indoaie-i picioarele intr-un unghi drept, catre stomac. pe langa faptul ca vei avea acces la punctul G, ai prilejul sa-i admiri sanii si picioarele lungi.

Clepsidra

Mai putin de 10% dintre femei au aceasta silueta, ca a Christinei Hendricks. Acest tip de femei se vor simti foarte increzatoare, pentru ca stiu ca sunt frumoase.

Poti incerca sa te pozitionezi in spatele ei, ea stand sprijinita pe coate si genunchi, cu o perna sub stomac, care sa ii sustina greutatea corporala si sa o faca sa stea mai comod. Nu te sfii sa folosesti un vibrator, dupa ce ai anuntat-o in prealabil.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#pozitii sexuale, #pozitii sexuale forma corp, #pozitii sexuale preferate femei, #pozitii stimulare clitoris , #pozitii