Business Focus: „Taxele ar trebui să fie taxe, și nu biruri” – prioritățile economice ale României în anul electoral 2024

Prezervativul electric, in curand pe piata?

Duminica, 23 Februarie 2014, ora 23:00
8703 citiri
Prezervativul electric, in curand pe piata?

Stim cu totii ca situatia ideala este atunci cand se imbina utilul cu placutul. Cum in cazul prezervativului clasic utilitatea este dovedita (contraceptiv si mijloc eficient de prevenire a bolilor cu transmitere sexuala), dar multe cupluri il considera o piedica in calea placerii sexuale, doi tineri au gasit modalitatea de a rezolva acest punct slab: au inventat prezervativul electric sau "prezervativul placerii".

Cei doi inventatori sunt doi studenti de la una dintre cele mai renumite universitati din SUA, Georgia Institute of Technology, iar produsul pe care il propun este un prezervativ care promite stimularea placerii sexuale prin impulsuri electrice. Numit Electric Eel (Tiparul Electric), acest prezervativ inedit se afla deocamdata la stadiul de prototip, potrivit Grazia.fr.

Prezentandu-si proiectul pe platforma Indiegogo, tinerii inventatori spera sa stranga 10.000 de dolari pentru punerea in aplicare a acestui proiect.

Constienti ca produsul propus starneste si o oarecare teama printre potentialii utilizatori, Firaz Peer si Andrew Quitmeyer asigura: "Prototipul este compus dintr-un material conductor si un micro-aparat de control Lilypad. El elibereaza socuri electrice slabe de-a lungul partii inferioare a penisului, pentru o mai buna stimulare. Cantitatea de electricitate este foarte scazuta, iar modelele au fost testate de echipa de design, pentru a demonstra eficacitatea si siguranta lor".

Cei doi inventatori spera sa isi perfectioneze produsul de asa natura incat sa fie controlat doar de modificarile de respiratie ale purtatorului. Prin aducerea pe piata a acestui tip de prezervativ, Firaz Peer si Andrew Quitmeyer considera ca va fi incurajat sexul protejat.

In asteptarea finalizarii proiectului, se ofera si posibilitatea achizitionarii acestui produs de catre doritori, un prototip ansamblat manual costand 350 de dolari.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ciucă afirmă că problema transnistreană are nevoie de o soluţie paşnică şi durabilă, în conformitate cu dreptul internaţional FOTO
Ciucă afirmă că problema transnistreană are nevoie de o soluţie paşnică şi durabilă, în conformitate cu dreptul internaţional FOTO
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a avut, joi, 29 februarie, o întrevedere cu viceprim-ministrul pentru Reintegrare al Republicii Moldova Oleg Serebrian. Liderul PNL a afirmat că...
Nicușor Dan susține că va scăpa primăria de datorii pe final de mandat. În octombrie 2020, debitele „erau de 3 miliarde de lei”
Nicușor Dan susține că va scăpa primăria de datorii pe final de mandat. În octombrie 2020, debitele „erau de 3 miliarde de lei”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că primarul care va prelua mandatul în octombrie 2024 nu va găsi nicio...
#prezervativ electric, #prototip prezervativ electric, #prezervativ al placerii, #Electric Eel , #prezervative
Comentarii
Poza OTTOman
OTTOman
rank 4
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Nimic mai bun decat curentul electric care sa-ti trezeasca interesul