Secrete pentru a cuceri o femeie (partea II)

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 09:58
6994 citiri
Secrete pentru a cuceri o femeie (partea II)

Exista secrete in privinta cuceririi femeilor care sunt la indemana oricarui barbat. Totul depinde de increderea in propriile forte si capacitatea de a specula in propriul avantaj posibilitatile ivite.

Complimentele

Orice femeie vrea sa primeasca multe complimente si sa se simta apreciata. Daca ii spui ceva frumos despre ea, nu vorbi despre felul cum arata, este sfatul Men's Health. De exemplu, toti ii spun ca are o piele frumoasa, deci nu va percepe asemenea cuvinte drept un compliment.

Daca te concentrezi insa asupra personalitatii ei si a felului cum se poarta, vei gasi cu siguranta ceva frumos de spus. Scoate in evidenta un aspect pozitiv legat de ea si vei fi mai aproape de ceea ce vrei sa obtii. O astfel de remarca este mai rara, iar ea va aprecia noutatea. Chiar daca esti total pe langa adevar, succesul va fi garantat.

Daca te face sa razi, spune-i ca este amuzanta. Daca spune ceva frumos, spune-i ca este sensibila sau deosebita. Daca spune o poveste frumoasa, intreab-o daca o poti fura de la ea pentru a o spune mai departe.

Atingerile

Dupa ce ati stabilit o legatura si comunicati, gaseste un pretext pentru a o atinge. Atunci cand te face sa razi, poti sa te apleci spre ea si sa o atingi, ca din greseala, acesta fiind un pretext foarte bun. Daca sunteti intr-un loc cu muzica, o poti invita la dans. Nu o fixa insa cu privirea prea mult timp.

Fa-i cinste

Este important ca barbatul sa fie cel care cumpara ceva de baut primul. Al doilea rand trebuie lasat pe seama ei. Astfel nu vei da senzatia ca ai iesit la agatat. Si femeile trebuie sa participe activ la actul seductiei prin implicarea lor in fiecare etapa. Cand platiti consumatia, nu insista sa platesti tu totul, va crede ca esti de moda veche.

Citeste si:
PNRR a primit aprobare din partea Consiliului UE. Când ar putea primi România prima tranșă de bani
PNRR a primit aprobare din partea Consiliului UE. Când ar putea primi România prima tranșă de bani
Planul Național de Redresare și Reziliență al României a primit joi, 28 octombrie, aprobarea din partea Consiliului Uniunii Europene. După decizia oficialilor europeni, premierul interimar...
Când au convocat liberalii ședința biroului executiv. Va fi discutată lista de miniștri a cabinetului Ciucă VIDEO
Când au convocat liberalii ședința biroului executiv. Va fi discutată lista de miniștri a cabinetului Ciucă VIDEO
PNL va avea vineri, 29 octombrie 2021, o ședință a biroului executiv, unde vor fi discutate variantele de miniștri în cabinetul Ciucă. Ședința va avea loc la ora 11.00. Premierul...
Sursa: Ziare.com