Sexul fara secrete: Sfaturi care o vor face sa te doreasca (I)

Sambata, 25 August 2012, ora 23:00
8364 citiri
Sexul fara secrete: Sfaturi care o vor face sa te doreasca (I)

Orice femeie vrea sa fie sedusa. Unele metode au intrat in reflexul tuturor, devenind deja o moda inutila si ineficienta. Ele nu pot asigura succesul unui barbat in fata femeii care trebuie sa fie cucerita.

Cheia seductiei nu sta neaparat in a-i arata cat de mult o doresti, ci sa arati de ce te-ar putea dori ea pe tine. Atunci cand este vorba de sex, trebuie sa folosesti mai mult mesaje subliminale pe care ea sa le inteleaga.

Conform editiei in limba engleza a revistei Men's Health, asemenea tehnici sunt folosite de comerciantii care vor, de exemplu, sa vanda mai multa bautura racoritoare la filmele de la cinematograf.

Telefonul, o corvoada

Timpul este important. Nu trebuie sa il irosesti atunci cand esti cu cea pe care vrei sa o cuceresti. Totusi, daca vorbesti cu ea la telefon, nu ii dezvalui prea multe in legatura cu locul tau de munca sau viata privata.

Atunci cand esti cu ea, inchide telefonul, astfel incat sa observe acest gest. Este important sa iti inchizi telefonul si sa nu verifici tot timpul cine te mai suna.

Nu face greseala de a raspunde la telefon in prezenta ei. Este ofensator pentru oricine si de prost gust.

Daca il lasi doar pe vibratii si te uiti din cand in cand la el fara sa raspunzi atunci cand te suna cineva, mesajul catre ea va fi unul negativ. Va crede ca esti un arogant needucat.

Omul bun la toate

Un barbat care repara cate ceva si stie cum sa o faca va avea mereu succes la femei. Este o conceptie veche si care se perpetueaza, aceea ca femeile sa isi doreasca un astfel de sot in casa.

Important este sa repari cate ceva, dar in prezenta ei. Ai grija sa nu te murdaresti prea mult, mai ales pe fata, caci vei pica in extrema de a fi un muncitor oarecare care nu stie ce sa faca.

Citeste si:
Când au convocat liberalii ședința biroului executiv. Va fi discutată lista de miniștri a cabinetului Ciucă VIDEO
Când au convocat liberalii ședința biroului executiv. Va fi discutată lista de miniștri a cabinetului Ciucă VIDEO
PNL va avea vineri, 29 octombrie 2021, o ședință a biroului executiv, unde vor fi discutate variantele de miniștri în cabinetul Ciucă. Ședința va avea loc la ora 11.00. Premierul...
Guvernul va aproba suplimentarea bugetului pentru voucherele acordate persoanelor vaccinate
Guvernul va aproba suplimentarea bugetului pentru voucherele acordate persoanelor vaccinate
Guvernul se reuneşte joi, 28 octombrie, într-o şedinţă în cadrul căreia ar urma să se aprobe suplimentarea bugetului alocat pentru voucherele acordate persoanelor vaccinate. "Am vorbit...
Sursa: Ziare.com