Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sfaturile unui homosexual in privinta cuceririi barbatilor

Luni, 29 Septembrie 2008, ora 10:48
7094 citiri
Sfaturile unui homosexual in privinta cuceririi barbatilor
Gerry Stergiopoulos

Cele mai bune tehnici de cucerire a barbatilor va sunt prezentate de scriitorul britanic Gerry Stergiopoulos, care, homosexual fiind, prezinta intr-o noua carte teoria sa despre arta seductiei, bazata, dupa spusele sale, pe 20 de ani de cercetari in domeniu.

"Jucati-l pe degete!", va sfatuieste Gerry si nu profitati doar de aspectul fizic, spune acesta citat de Daily Mail .Oricat ar fi de spilcuiti, barbatii sunt de fapt la fel de primitivi din punct de vedere sexual ca in urma cu mii de ani, fiind inca dominati de instincte. De aceea, daca vreti sa le atrageti si sa le mentineti atentia asupra dumneavoastra, lasati-i sa va "vaneze". Nu va aruncati in bratele lor, pentru ca le distrugeti placerea de a urmari si de a va "captura".

Astfel, prima intalnire trebuie sa aiba loc intr-o cafenea. Aveti grija cum va imbracati, trebuie sa aratati sexi dar nu vulgar. Aratati-va picioarele si putin din decolteu, doar atat cat sa ii starniti interesul. Intalnirea trebuie sa fie scurta, de cel mult o ora. Adoptati tactica programelor de televiziune, care anunta ce urmeaza dupa pauza, dupa care...gata.

La cea de a doua intalnire puteti accepta o invitatie la cina. Fiti pretentioasa, nu mergeti intr-o carciuma si, mai ales, nu il insotiti acasa, dupa ce ati servit masa. Ar insemna sa cedati prea usor si asta nu e bine. Fiti senzuala si misterioasa. Nu incepeti sa va plangeti de problemele pe care le aveti si nu ii spuneti povestea vietii dumneavoastra, daca vreti sa il mai intalniti si a treia oara. Amanati cat mai mult primul sarut. Nu va oferiti pe tava ca un purcelus de lapte.

Cea de a treia intalnire este cea cruciala. Trebuie sa aratati fabulos si sa va petreceti seara intr-un loc familiar, unde sa va simtiti bine si sa va puneti in valoare. Utilizati la maximum limbajul non-verbal. Gesturile, privirile, soaptele, intr-un cuvant toata artileria grea.

Si, mai ales, alegeti un colt intim al restaurantului, in intunericul caruia o lumanare parfumata face minuni: veti pierde imediat cativa ani si cateva kilograme. Cel putin asa spune Gerry Stergiopoulos, cineva care nu intra in competitie cu dumneavoastra pentru acelasi barbat si care se considera un "spion" in terenul "inamicului".

Guvernul de la Kiev a interzis prelungirea sau eliberarea pașapoartelor la consulatele din străinătate, în încercarea de a rezolva problema lipsei de trupe
Guvernul de la Kiev a interzis prelungirea sau eliberarea pașapoartelor la consulatele din străinătate, în încercarea de a rezolva problema lipsei de trupe
Guvernul ucrainean a aprobat reglementări care interzic temporar bărbaţilor de vârstă militară să solicite paşapoarte în străinătate, înăsprind şi mai mult restricţiile în...
Avertisment înainte de Paște: cum recunoști carnea stricată din magazine. Care e cel mai periculos aliment
Avertisment înainte de Paște: cum recunoști carnea stricată din magazine. Care e cel mai periculos aliment
În magazinele și tarabele din România pot exista o mulțime de capcane pentru cumpărători: pentru a nu face „risipă", unii comercianți expun produse din carne alterată. Un expert...
#Gerry Stergiopoulos, #sfaturi, #barbati, #cucerit , #seductie
Comentarii
S
scarba
rank 1
C
cineva
rank 1
hai ca am trait so vad si pasta