Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ashton Kutcher a purtat un penis artificial in Doi barbati si jumatate

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 11:21
13093 citiri
Ashton Kutcher a purtat un penis artificial in Doi barbati si jumatate
Foto: CBS

Dupa 12 ani si 250 de episoade, serialul "Two and a half men" (Doi barbati si jumatate) a ajuns joi la final. Un episod al ultimilor ani, cu Ashton Kutcher in rol principal, a fost cu siguranta special si ar merita revazut, macar dintr-un motiv.

Potrivit lui Jon Cryer, cel care a facut parte din distributie inca de la inceput, e vorba despre episodul in care Ashton a purtat un penis artificial, de fapt o proteza, conform ContactMusic.

Acesta a explicat intr-o emisiune televizata ca s-a recurs la asa ceva pentru ca Ashton avea o scena in care trebuia sa apara complet gol in fata sa. Mai mult, scena se filma de fata cu un public numeros, iar actorul a devenit brusc timid.

Ideea de a purta o proteza pentru zona genitala i-a venit chiar lui Ashton, care a spus ca are asa ceva in rulota. "Cu totii am avut un moment ciudat: 'Sigur ca ai...'", a povestit Cryer.

Asa nu l-ai vazut niciodata pe Ashton Kutcher (Foto)

Iar actorul a adus o proteza care l-a facut sa "creasca" brusc in ochii publicului. "Asa am stiut ca locul sau era in acest show", a mai povestit Cryer.

Intamplarea a avut loc chiar dupa concedierea lui Charlie Sheen, cand multi inca isi puneau semne de intrebare cu privire la prestatia lui Ashton in serial.

Razbunarea lui Sheen

Cat despre Charlie Sheen, chiar cel care l-a concediat in 2011, Chuck Lorre, a declarat ca i-a oferit sansa sa joace in ultimul episod, dar ca a fost refuzat. Acesta i-a expus, pe scurt, cum avea sa arate episodul, dar lui Sheen nu i-a placut ideea, raspunzandu-i lui Lorre printr-o idee de nou sitcom, care l-ar avea in centru pe el, alaturi de fostul sau coleg, Cryer. "Ni s-a parut amuzant", a spus Lorre, dand de inteles ca ideea lui Sheen nu va fi luata in seama.

Cu cateva ore inainte de difuzarea ultimului episod, Charlie Sheen a scris pe Twitter fanilor sai ca nu-l vor vedea la finele serialului, asa cum multi sperau.

A.S.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Ahton Kutcher proteza penis, #Ahton Kutcher penis artificial, #Ahton Kutcher Two and a half , #sex vedete