Acuzat de viol, Bill Cosby reactioneaza, in sfarsit

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 14:36
3548 citiri
Acuzat de viol, Bill Cosby reactioneaza, in sfarsit
Foto: ContactMusic

Cum peste 20 de femei au iesit la rampa cu povesti care il incrimineaza pe actorul Bill Cosby, sustinand ca au fost abuzate sexual de acesta cu ani in urma, iata ca, intr-un tarziu, vedeta reactioneaza, prin avocatul sau.

Scandalul sexual din jurul lui Bill Cosby escaladeaza: este dat in judecata

Acesta a dat in judecata o femeie care sustine ca a fost abuzata sexual de actor cand avea doar 15 ani, la vila Playboy din Beverly Hills, in 1974, informeaza ContactMusic. Asta, desi pana acum nu a reactionat in niciun fel la acuzele care i se aduc, chiar daca unele dateaza de ani buni, chiar din 2005.

Actorul nu a fost niciodata acuzat oficial, in instanta, probele fiind insuficiente.

Prin avocatul sau, Cosby, in varsta de 77 de ani, sustine ca femeia care sustine ca a fost molestata la 15 ani este "o mincinoasa", care incearca sa obtina bani de la el.

In documentele depuse la tribunal, obtinute de TMZ, se arata ca avocatul femeii l-a abordat pe cel al lui Bill Cosby, Marty Singer, luna trecuta, cerand 100.000 de dolari pentru ca femeia sa taca.

Ulterior, in saptamanile care au urmat, pretul a fost crescut la 250.000 de dolari.

In plus, se mai mentioneaza in documentatie, femeia, Judy Huth, ar fi incercat sa-si vanda povestea tabloidelor inclusiv acum 10 ani.

In plus, Bill Cosby sustine ca afirmatiile acesteia, referitoare la un joc cu bautura care ar fi fost jucat atunci, in urma caruia Judy s-ar fi imbatat, sunt false, din motiv ce actorul nu consuma alcool, obicei pastrat si in prezent.

Avocatul lui Cosby cere femeii sa renunte la proces.

O vedeta sustine ca a fost violata de Bill Cosby: Sper sa putrezesti!

Inca trei femei il acuza

Miercuri, inca trei femei au anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, in Los Angeles, ca au fost abuzate sexual de actor. Una dintre acestea sustine ca avea 17 ani cand l-a intalnit pe Cosby, care a drogat-o cu o "pastila albastra". S-a trezit 13 - 16 ore mai tarziu, cand actorul i-a dat 1.500 de dolari.

O alta, Beth Ferrier, a izbucnit in lacrimi de mai multe ori in timp ce povestea cele intamplate in ani '80. Aceasta sustine ca a fost drogata cu o substanta adaugata in cafea, trezindu-se cu hainele deranjate pe bancheta din spate a masinii sale, dupa mai multe ore in care fusese inconstienta.

Inca o actrita il ataca pe Bill Cosby - A fortat-o sa-i faca sex oral

Aceasta a mers la o publicatie, cu ani in urma, pentru a-si spune povestea, fiind supusa unui test cu detectorul de minciuni, pe care l-a trecut. Insa in loc sa publice informatiile, redactorii l-au contactat pe Cosby, care le-a dat in schimb un interviu in esclusivitate.

A treia victima din cele care au vorbit public miercuri se numeste Helen Hayes.

Tot zilele trecute, un model de sex masculin, Tony Hogue, a declarat presei ca a ajutat o femeie, in 1984, sa scape din apartamentul lui Cosby, in 1984, dupa ce fusese drogata, informeaza New York Daily News.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Bill Cosby dat judecata femeie, #Bill Cosby proces Judy Huth, #femei violate Bill Cosby, #scandal sexual Bill Cosby, #Bill Cosby agresat sexual femei, #Bill Cosby reactie femei violate , #sex vedete