Celebritati acuzate de infractiuni de natura sexuala: de la expunere indecenta la viol (Galerie foto)

Duminica, 15 Februarie 2015, ora 17:34
8224 citiri
Celebritati acuzate de infractiuni de natura sexuala: de la expunere indecenta la viol (Galerie foto)
Foto: MTV

Nume mari din muzica sau Cetatea Filmului au fost acuzate, de-a lungul timpului, de infractiuni de natura sexuala.

Unele acuzatii s-au dovedit a fi false, insa au fost destui cei care au fost gasiti vinovati si au platit pentru faptele lor. In unele cazuri a fost vorba chiar despre viol sau abuz sexual.

Scandalul sexual cu Bill Cosby capata noi proportii - Va inceta vreodata cosmarul?

Cei mai multi, mai ales din zona rockului, se fac insa vinovati de expunere indecenta, aminteste Ranker.

Britney Spears

In 2012, Britney Spears a fost acuzata de hartuire sexuala de un fost bodyguard, Fernando Flores. Acesta sustine ca vedeta, acum in varsta de 33 de ani, umbla goala in fata lui si ca l-a invitat in dormitorul sau.

Foto: Abaca

Brad Pitt

Brad Pitt, in varsta de 51 de ani, reuseste sa-si mentina un profil curat, mai ales de cand e casatorit cu Angelina Jolie. In tinerete, insa, in 1988, a fost acuzat de expunere indecenta pe o autostrada din California. A platit o amenda de 450 de dolari si a scapat.

Foto: MTV

Michael Jackson

Viata sexuala a lui Michael Jackson, decedat la 51 de ani, a fost intotdeauna subiect de presa. In 1993, starul a fost acuzat ca a molestat un baiat de 13 ani, chiar de catre mama asa-zisei victime. Procesul civil s-a incheiat cu o intelegere intre cele doua parti.

In 2003, insa, Jackson a fost acuzat din nou de abuz sexual. A fost gasit nevinovat doi ani mai tarziu.

Foto: vebidoo.de

John Travolta

In 2009, un angajat de pe un vas de croaziera l-a acuzat pe John Travolta, in varsta de 60 de ani, ca l-a agresat sexual. Acesta a declarat ca actorul s-a expus indecent in timpul unei sedinte de masaj la gat.

Ulterior, sustine el, starul din "Pulp Fiction" i-ar fi dat 12.000 de dolari ca sa pastreze tacerea. Travolta neaga toate aceste acuzatii.

Foto: allaccess

Woody Allen

Actorul si regizorul Woody Allen (79 de ani) este suspectat ca a avut relatii sexuale cu minori inca din 1992, cand asupra sa s-au gasit fotografii nud cu fata in varsta de 20 de ani adoptata de patrenera sa de atunci, Mia Farrow. Ulterior, Allen si presupusa victima, Soon-Yi, s-au casatorit (in 1997).

In 2014, si Dylan Farrow, tot fiica a Miei Farrow, adoptata ulterior si de Allen, l-a acuzat de abuz sexual.

Foto: imdb.com

Pastorul din "Al 7-lea cer" scapa de inchisoare chiar daca a molestat copii

Mike Tyson

Fostul boxer Mike Tyson a fost condamnat pentru viol in 1992, dupa ce a abuzat-o sexual de Desiree Washington, in varsta de 18 ani, Miss Black Rhode Island la acea vreme. Tyson a stat la inchisoare trei ani pentru fapta sa.

Foto: moviepilot.com

Jim Morrison

In 1969, Jim Morrison, solistul trupei The Doors, a fost arestat pentru expunere indecenta, in urma unui concert sustinut in Miami. A fost condamnat, insa a reusit sa scape de inchisoare dupa ce a platit 50.000 de dolari.

Foto: Pinterest

Tommy Lee

Tobosarul trupei Motley Crue, Tommy Lee (52 de ani), fost sot al Pamelei Anderson, a fost acuzat de expunere indecenta la un concert din 1990, chiar pe scena. A fost "taxat" pentru fapta sa cu 1.647 de dolari.

Foto: Michael Bloom

Anthony Kiedis

Si Anthony Kiedis (de 52 de ani), solistul trupei Red Hot Chili Peppers, a fost acuzat de expunere indecenta dupa un concert din 1989. A scapat tot cu o amenda.

Foto: rhcplive.foroactivo.com

David Copperfield

Magicianul David Copperfield a fost acuzat, in 2007, ca a abuzat sexual o femeie. O ancheta a concluzionat ca nu erau indeajuns de multe dovezi pentru ca vedeta in varsta de 58 de ani sa fie acuzata oficial.

Foto: Fans Share

Billie Joe Armstrong

Solistul trupei Green Day, Billie Joe Armstrong (42 de ani), a fost arestat si el pentru expunere indecenta, in 1996.

Foto: VK

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#celebritati infractiuni sexuale, #vedete expunere indecenta, #vedete auzate infractiuni sexuale, #vedete acuzate viol, #celebritati acuzate abuz sexual, #vedete probleme lege , #sex vedete