Celebritati cu copii problema - Droguri, batai, arestari (Galerie foto)

Duminica, 15 Martie 2015, ora 22:22
7189 citiri
Celebritati cu copii problema - Droguri, batai, arestari (Galerie foto)
Foto: Pure People

Chiar daca unii copii au primit tot ce-si puteau dori, parintii lor avand statutul de vedeta si o conditie materiala peste medie, nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor. Au fost implicati in altercatii care i-au dus in spatele gratiilor, s-au drogat sau au devenit dependenti de alcool.

Fatul ca s-au nascut "cu stea in frunte" i-a facut pe multi sa creada ca, in cazul lor, nu exista limite. Viata le-a demonstrat ca banii nu pot cumpara chiar orice, arata Ranker.

E drept ca multi dintre ei nu au avut nici cele mai bune modele, insisi parintii avand un comportament plin de excese.

Actorul Robert Downey Jr. s-a luptat multi ani cu dependenta de droguri si alcool. Si fiul sau in varsta de 20 de ani a fost descoperit cu cocaina asupra sa, riscand sa fie trimis la inchisoare. Pana ce tribunalul va decide daca si cat va sta in spatele gratiilor pentru fapta sa, Indio a fost trimis de tatal sau la reabilitare.

Fiul lui Robert Downey Jr., arestat

Foto: Forbes

Fiica lui Whitney Houston si a rapperului Bobby Brown, Bobbi Kristina, e in coma in spital, de la sfarsitul unii ianuarie, dupa ce a fost gasita inconstienta in cada. Se suspecteaza ca drogurile si medicamentele ar putea fi de vina, mai ales ca au fost gasite in casa sa, in urma unor perchezitii.

Fiica lui Whitney Houston, accident inainte de a fi gasita inconstienta - noi detalii socante din viata sa

Mama sa, cantareata Whitney Houston, a murit din cauza drogurilor, iar tatal sau a consumat si el, multi ani, atat droguri, cat si alcool, avand, din aceasta cauza, mai multe probleme cu legea.

Foto: Pinterest

Fiul lui Jackie Chan, Jaycee, a fost condamnat la sase luni de inchisoare, in Beijing, pentru posesie de droguri. In apartamentul sau au fost gasite peste 100 de grame de marijuana. Tatal sau este ambasador in lupta anti-drog, numit astfel chiar de guvernul chinez, in 2009.

Fiul lui Jackie Chan, acuzat oficial de posesie de droguri - cat ar putea sta la inchisoare

Foto: Twitter

Scout, fiica lui Bruce Willis si a lui Demi Moore, in varsta de 24 de ani, a fost retinuta dupa ce a aratat politiei un buletin fals. Fusese prinsa consumand alcool, desi era minora.

Nici Tallulah, mezina fostului cuplu (care are trei fete) nu e o tanara model. Aceasta s-a internat la reabilitare la varsta de 20 de ani.

Foto: Todd Pendu

Unul dintre fiii fostului baschetbalist Michael Jordan, Marcus (foto), nascut in 1990, a fost arestat dupa o disputa cu doua femei devenita violenta, in strada, in 2012. Recent, acesta a postat pe Twitter o fotografie cu organul sau genital.

Foto: CBS News

Weston Cage (25 de ani), fiul actorului Nicolas Cage, a fost arestat pentru violenta domestica in 2011. A fost internat si la reabilitare, pentru abuz de droguri.

Foto: Pure People

Cameron Douglas, fiul lui Michael Douglas si al fostei sotii Diandra Morrell, a fost arestat pentru delicte legate de droguri de trei ori. In 2010, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, dupa ce a vandut metamfetamina.

Fiul lui Michael Douglas, condamnat la inca 4,5 ani de inchisoare

Pentru ca, in inchisoare, a aranjat ca avocatii sai sa-i aduca droguri, sentinta i-a crescut, tanarul urmand sa fie eliberat in 2018. In plus, doi ani din condamnare si-o petrece in completa izolare.

Foto: Sunday Morning Herald

In 2012, fiul in varsta de 21 de ani al lui Hugh Hefner a fost arestat dupa ce a batut-o pe iubita sa, iepuras Playboy. A fost obligat sa urmeze un program de 52 de saptamani si sa stea departe de victima sa, Claire Sinclair.

Foto: College Candy

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#copii problema vedete, #copii vedete inchisoare, #copii vedete condamnati, #copii vedete probleme lege , #sex vedete