Charlie Chaplin si apucaturile sale din dormitor - Adevarul despre sexualitatea sa

Vineri, 03 Aprilie 2015, ora 17:22
10608 citiri
Charlie Chaplin si apucaturile sale din dormitor - Adevarul despre sexualitatea sa
Foto: Leader Post

Charlie Chaplin era, fara indoiala, un personaj complex. Din actele de divort de cea de-a doua sotie reiese ca actorul a sedus-o cand aceasta avea numai 15 ani si ca pe parcurusul casatoriei in care a fost fortat sa intre i-a cerut sotiei sa participe chiar la partide de sex in trei.

Din actele gasite abandonate intr-o banca din Los Angeles, 90 de ani mai tarziu, documente care vor fi scoase la licitatie in Marea Britanie, reiese ca actorul a luat-o de sotie pe Lita Grey dupa ce o lasase gravida, cand era minora, informeaza New York Daily News.

In cele 50 de pagini scrise in 1927, Grey afirma ca Chaplin a sedus-o cand avea numai 15 ani si el 35. A luat-o de nevasta doar dupa ce a intervenit mama ei, care a spus ca va merge la politie daca nu avea loc o casatorie.

Nunta a fost una discreta, in noiembrie 1924, dar mariajul nu a rezistat decat trei ani, din acesta rezultand doi copii. Pe parcursul casatoriei, Grey, actrita si ea (a jucat in clasicul "The Kid", cu Charlie Chaplin), a fost fortata sa faca sex in moduri care in California anilor '20 erau ilegale, sustine chiar fosta sotie.

Acesteia i s-a cerut inclusiv sa ia parte la o partida de sex in trei, alaturi de Chaplin si o alta femeie. Aceasta cerere a fost etichetata de Grey ca fiind "revoltatoare si degradanta". Cu toate acestea, Chaplin era de parere ca tot ce ii cerea sotiei sale pe plan sexual era "rezonabil".

Fiica lui Charlie Chaplin: Am fost putin "tarfa" cu numele meu

"Toti oamenii casatoriti fac astfel de lucruri. Esti sotia mea si trebuie sa faci ce iti cer", ii spunea Charlie Chaplin femeii, se arata in documente.

Divortul a avut loc in 1927, iar Grey s-a ales cu 600.000 de dolari, o suma record la acea vreme.

Chaplin a reusit sa preintampine un scandal, s-a mai casatorit de cateva ori, si-a consolidat statutul de actor si producator, cariera sa intinzandu-se pana in anii '70. A murit la 88 de ani in Elvetia, in 1977.

Cat despre Grey, si aceasta s-a mai casatorit de trei ori, murind de cancer la 87 de ani, in 1995.

Se asteapta ca actele ce spun aceasta poveste sa se vanda cu circa 25.000 de dolari.

#Charlie Chaplin acte divort licitatie, #Charlie Chaplin sex, #Charlie Chaplin Lita Grey, #Charlie Chaplin viata sexuala, #Charlie Chaplin femei sex , #sex vedete