Inca o actrita il ataca pe Bill Cosby - A fortat-o sa-i faca sex oral

Vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 15:25
10073 citiri
Inca o actrita il ataca pe Bill Cosby - A fortat-o sa-i faca sex oral
Foto: Site oficial Louisa Moritz

Scandalul in centrul caruia se afla actorul Bill Cosby ia amploare. Dupa ce, zilele trecute, modelul Janice Dickinson a declarat ca actorul a drogat-o si agresat-o sexual cu ani in urma, si actrita Louisa Moritz iese la rampa, anuntand ca vedeta a fortat-o sa-i faca sex oral in culisele emisiunii "The Tonight Show".

O vedeta sustine ca a fost violata de Bill Cosby: Sper sa putrezesti!

Potrivit actritei, ea si Cosby s-au intalnit, in 1971, in studiourile NBC din New York, amandoi fiind invitati in emisiune. Cosby a intat in incaperea in care aceasta astepta sa intre in emisiune si a complimentat-o legat de cariera sa. Apoi i-ar fi sugerat ca va deveni o stea cu ajutorul sau, dupa care s-a apropiat de ea, si-a desfacut pantalonii pe nepusa masa si a fortat-o sa-i faca sex oral, povesteste actrita, conform Gossip Cop.

Actorul i-ar fi dat de inteles atunci ca gestul ei o va ajuta in cariera. "Nu vrei sa ma superi si sa-ti strici planurile de viitor, nu?", isi aminteste Moritz ca i-ar fi spus Cosby.

Noua lovitura pentru Bill Cosby, dupa acuzatiile de viol

Actrita, acum in varsta de 68 de ani, care a putut fi vazuta in filmul "Up in Smoke", dar si in show-uri de televiziune ca "Love, American Style", sustine ca nu a spus nimanui despre acest incident, dar ca acum intentioneaza sa-i intenteze comediantului un proces civil.

Moritz, care este si avocata, este a sasea persoana care sustine ca a fost agresata sexual de actor. Dupa declaratiile lui Janice Dickinson, si sotia si managerul lui Lou Ferrigno (cunoscut din "The Incredible Hulk"), Carla Ferrigno, dar si o asistenta din Florida, Therese Serignese, au iesit in presa cu afirmatii similare, joi.

Avocatul lui Cosby, Marty Singer, a declarat pentru Gossip Cop ca "s-a atins un nou punct al absurditatii" si ca "povestile devin din ce in ce mai ridicole".

Actorul Bill Cosby, septuagenar, un nume mare in industria divertismentului, a mai fost acuzat si in trecut de agresiune sexuala, insa niciodata oficial, dovezile nefiind suficiente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#actrita agresata sexuala Bill Cosby, #victime actor Bill Cosby, #Bill Cosby violat femei, #Bill Cosby agresat sexual femei, #scandal sexual Bill Cosby , #sex vedete