O vedeta sustine ca a fost violata de Bill Cosby: Sper sa putrezesti!

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 16:07
5763 citiri
O vedeta sustine ca a fost violata de Bill Cosby: Sper sa putrezesti!
Foto: WireImage

Scandalul in centrul caruia se afla actorul Bill Cosby de ceva vreme e departe sa apuna. Dupa ce in presa au aparut marturiile a doua femei care sustin ca au fost violate, cu ani in urma, de actor, iata ca o a treia, celebra, povesteste presei clipele de cosmar prin care a trecut.

Supermodelul Janice Dickinson sustine ca incidentul a avut loc in Lake Tahoe, California, in 1982, dupa ce actorul i-a dat o pastila pe care a inghitit-o cu un pahar de vin. Actorul o invitase la cina, pentru a discuta un rol in "The Cosby Show". A baut vinul si a luat pastila, despre cea din urma crezand ca e pentru crampele de care se plansese.

Din acel moment nu mai stie ce s-a intamplat, a declarat aceasta intr-o emisiune de mare audienta, "Entertainment Tonight", conform Daily Mail.

Stie doar ca s-a trezit, a doua zi de dimineata, si ca nu avea pe ea pijamale. In plus, avea dureri si corpul sau prezenta simptomele ca trecuse printr-un act sexual fortat. Existau chiar dovezi fizice, cum ar fi prezenta lichidului seminal. In plus, modelul isi aminteste ca, inainte de a cadea in inconstienta, Bill Cosby o agresase sexual.

Ultima amintire din acea noapte, spune femeia, care la momentul incidentului era unul dintre cele mai mari modele ale lumii, este cu Cosby care se dezbraca si venea peste ea in pat.

Modelul a inclus detalii despre acea noapte si in memoriile sale din 2002, "No Lifeguard on Duty: The Accidental Life of the World's First Supermodel", insa Cosby si avocatii sai au reusit sa o convinga, presand-o constant pe ea si pe editor, sa scoata aceste detalii din volum.

In carte a aparut, in cele din urma, o varianta mult "imblanzita" a ceea ce se intamplase. Modelul sustine ca a iesit acum la rampa cu dezvaluirile vazand ca nu e singura care a trecut prin asa ceva si stiind ca e "cel mai bun lucru pe care il poate face".

"Cum indraznesti?"

Intrebata ce i-ar spune actorului daca s-ar afla fata in fata cu el, Janice a rabufnit: "Cum indraznesti? (...) Cum indraznesti sa profiti de mine? Sper sa putrezesti!".

O alta presupusa victima, Joan Tarshis, a declarat recent ca a fost drogata si violata de doua ori de catre Cosby, in Los Angeles, in 1969. Aceasta il califica pe actor ca fiind "un om foarte, foarte bolnav, care are nevoie de ajutor".

Actorul Bill Cosby vorbeste despre sexul la varsta a treia. Cel mai infricosator este... (Video)

Barbara Bowman, o alta presupusa victima, a declarat pentru Daily Mail ca avea 17 ani cand actorul "i-a spalat creierul, facand-o sa-l vada ca pe o figura paterna", dupa care a "violat-o de mai multe ori".

Cosby refuza in mod constant sa comenteze acuzatiile. Avocatul sau spune ca "faptul ca acuzatiile sunt repetate nu face ca acestea sa fie adevarate".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#model violat Bill Cosby, #Janice Dickinson violata Bill Cosby, #Bill Cosby acuzatii viol, #femei violate Bill Cosby , #sex vedete