Scandal sexual: Will Smith si sotia, anchetati

Miercuri, 21 Mai 2014, ora 14:04
6020 citiri
Scandal sexual: Will Smith si sotia, anchetati
Foto: Daily Mail

Will Smith si sotia lui, Jada Pinkett Smith, sunt anchetati in prezent legat de fotografia aparuta intai pe o retea de socializare si apoi in presa, unde fiica lor Willow, de 13 ani, sta intinsa pe un pat, alaturi de un prieten mai varstnic, dezbracat de la brau in sus.

Fiica lui Will Smith, in centrul unui scandal cu tenta sexuala - mama ii ia apararea

La momentul publicarii in presa a acestei fotografii - stearsa imediat de pe reteaua de socializare de Moises Arias (20 de ani), cunoscut actor Disney, ce a jucat in serialul Hannah Montana -, mama lui Willow i-a sarit in aparare, declarand in presa ca instantaneul nu are nicio tenta sexuala.

Totusi, se pare ca autoritatile s-au autosesizat in acest caz, pornind o ancheta, relateaza Daily Mail. Ancheta a fost demarata inca de saptamana trecuta, iar pana acum celebrul cuplu a fost "extrem de cooperant", relateaza cotidianul.

Urmeaza ca si Willow sa fie chestionata, la fel si tanarul din fotografie.

Nu e vorba doar de o vizita sau doua in casa actorului si a sotiei sale, ci se preconizeaza ca ancheta sa dureze aproximativ o luna.

Recent, mama lui Willow a declarat public, in apararea fiicei sale, ca "Nu este nimic sexual in acea fotografie sau situatie. Voi sunteti cei care proiectati gunoiul vostru... si va comportati ca niste pedofili, iar asta nu e in regula".

Jada si sotul ei considera instantaneul "o forma de arta", de "amuzament nevinovat".

Ulterior incidentului, si fratele lui Willow, Jaden, in varsta de 15 ani, a fost vazut in compania lui Moises.

Sotii Smith au declarat in mai multe randuri ca strategia lor, in relatia cu copiii, este ca cei din urma sa fie responsabili de vietile lor. "Conceptul nostru este, cat de tineri ar fi, da-le cat poti de mult control asupra vietii lor!", au declarat acestia, mentionand ca nu sunt de acord cu pedepsele.

In urma cu doi ani, cand fiica sa era criticata pentru coafurile excentrice, Jada scria pe Facebook ca i-a promis lui Willow ca trupul, spiritul si mintea acesteia sunt domeniul ei, dand de inteles ca nu va interveni in vreun fel.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Will Smith sotie anchetati, #Will Smith sotie ancheta servicii sociale, #Willow Smith scandal sexual, #fiica Will Smith scandal sexual , #sex vedete