Un actor din Avengers, despre speculatiile ca ar fi gay: E un semn de succes

Marti, 30 Iunie 2015, ora 13:10
3053 citiri
Un actor din Avengers, despre speculatiile ca ar fi gay: E un semn de succes
Foto: Instagram/Jeremy Renner

Actorul Jeremy Renner, care a jucat in filme cu mare succes de box office, cum ar fi "Thor", "American Hustle" sau in unele filme din francizele "Avengers" sau "Mission Impossible", sustine ca nu-l deranjeaza deloc zvonurile potrivit carora ar fi homosexual.

Mai mult, actorul de doua ori nominalizat la Oscar sustine ca astfel de speculatii reprezinta un semn ca are succes. Totusi, reprezinta si un semn ca stereotipurile legate de comunitatea gay inca exista, mentioneaza actorul, referindu-se la infatisarea sa, relateaza Gossip Cop.

"Nu voi incerca sa dovedesc ce sunt sau ce nu sunt. E o prostie, nu? Cand te cauti pe Google si primul lucru pe care il vezi este 'Jeremy Renner gay' inseamna de fapt (...) 'In sfarsit esti un mare star de cinema'", a declarat Renner.

"Nu-mi pasa, de fapt, daca asta vrea lumea sa creada, sa citeasca si sa-i pese. Spuneti ce naiba vreti despre mine!", a completat el, in termeni mai putin politicosi.

"Sa sugerezi ca e ceva negativ, ca a fi gay e ceva ingrozitor, o perversiune sau mai stiu eu ce - chiar nu pricep. Nu v-ati dori sa traim intr-o lume in care nu facem oamenii sa se simta rusinati, nu judecam si nu incadram oamenii (in niste tipare - n. red.)? ", a continuat actorul, la cateva zile distanta de cand Curtea Suprema din SUA a legalizat casatoriile intre persoanele de acelasi sex in toate statele.

Moment istoric in SUA: Casatoriile intre persoane de acelasi sex, legalizate in toate statele

In acelasi interviu acordat Playboy, starul s-a referit si la momentul pierderii virginitatii. "Povestea mea a fost ingrozitoare, la fel ca a tuturor", precizeaza el, amintindu-si ca scena a avut loc pe salteaua de apa a tatalui sau, in timpul unei petreceri din casa sa. Iubita de atunci abia intrase la liceu, in timp ce el il termina. Nici vorba de "artificii" sau trairi intense, evoca el momentul.

In prezent, fata de atunci e o femeie in toata regula, casatorita si cu copii. "Habar n-am ce crede. Poate ca merge la film si spune 'Ok, Hawkeye (a fost primul meu barbat, Hawkeye fiind personajul interpretat de actor in "Thor" - n. red.) '. Sau poate ca are o papusa vodoo cu mine", a mai spus acesta.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Jeremy Renner gay, #Jeremy Renner homosexual, #Jeremy Renner actor, #Jeremy Renner pierdere virginitate, #Jeremy Renner sex , #sex vedete