Vedete prinse pe picior gresit - prea sexy, fara sa vrea (Galerie foto)

Joi, 01 Ianuarie 2015, ora 18:54
24035 citiri
Vedete prinse pe picior gresit - prea sexy, fara sa vrea (Galerie foto)
Foto: REX

Anul 2014 a insemnat si o sumedenie de dezastre in ceea ce priveste tinutele vedetelor, unele chiar de covor rosu. Iar unele dintre celebritati sunt de prima mana, asa ca esecurile au fost cu atat mai rasunatoare.

Daca o parte dintre aceste dezastre vestimentare au fost atent studiate, fiind, spun tabloidele straine, regizate, au existat si altele pur intamplatoare, protagonistele fiind familiste convinse si care nu s-au remarcat de-a lungul vremii prin indecente, remarca Ranker.

Jessica Alba

Astfel, Jessica Alba (in varsta de 33 de ani, mama a doi copii), care, desi sexy, a afirmat in nenumarate randuri ca nu va poza nud, tinandu-se de cuvant pana acum, a fost prinsa pe picior gresit, intr-o postura gen Marilyn Monroe, in fata unui fast-food din New York, in luna august.

Foto: Splash

Sofia Vergara

Actrita Sofia Vergara, cunoscuta din serialul "Modern Family", a lasat sa se vada mai mult decat dorea la gala decernarii Premiilor Emmy, cand a fost ridicata in brate de un coleg de breasla. Momentul a facut inconjurul tabloidelor.

Foto: US Weekly

Jennifer Lawrence

Si actrita Jennifer Lawrence, distinsa cu Oscar, a fost prinsa cu garda jos, imediat dupa petrecerea de la lansarea filmului "Hunger Games: Mockingjay - Part 1", in 10 noiembrie, la Londra.

Foto: US Weekly

Jennifer Garner

Sotia lui Ben Affleck, actrita Jennifer Garner, mama a trei copii, a afisat, fara sa vrea, o lenjerie modelatoare, deloc sexy, chiar pe covorul rosu, la premiera filmului "Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day", la Hollywood.

Foto: Splash

Rumer Willis

Una dintre fiicele lui Bruce Willis si Demi Moore, Rumer Willis, a lasat si ea mult prea mult la vedere pe covorul rosu, la gala Elle "Women in Music". La finele serii, toata lumea stia ce culoare avea lenjeria sa intima.

E drept, insa, ca Rumer nu mai are multe secrete, ea pozand si topless, tot anul acesta, in cadrul unei campanii.

Fetele lui Bruce Willis se dezbraca "pe banda" (Galerie foto)

Foto: Celebuzz

Rita Ora

In cazul cantaretei Rita Ora, de 24 de ani, tabloidele au remarcat faptul ca lenjeria intima era asortata cu intreaga tinuta.

Foto: REX

Nicki Minaj

Poate cel mai rasunator esec a fost cel al cantaretei Nicki Minaj, de la o gala MTV, cand a urcat pe scena pentru a canta piesele "Anaconda" si "Bang Bang". Desi varianta oficiala a fost ca vedeta, care si-a schimbat hainele intre piese, nu a apucat sa-si inchida si fermoarul rochiei, gurile rele spun ca momentul a fost regizat.

Nicki Minaj, imbracata doar pe jumatate la premiile MTV (Video)

Cert este ca atat timp cat vedeta de 32 de a stat pe scena, si-a tinut cu sarg rochia, atat la nivelul pieptului, cat si mai jos de talie.

Foto: WireImage

Iggy Azalea

In cazul cantaretei Iggy Azalea a fost vorba de un accident tipic, care se poate intampla oricui. Chiar si asa, sa ti se rupa pantalonii in dos va fi intotdeauna un moment penibil, mai ales cand faci tot posibilul sa fii sexy si mizezi mult pe dans.

Foto: YouTube

Kim Kardashian

Cand nu pozeaza nud, Kim Kardashian isi arata, cu voie sau fara voie, lenjeria intima. A fost surprinsa cu ea la vedere la Met Gala, un eveniment unde eticheta nu era optionala.

Foto: ContactMusic

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete dezastre vestimentare poze, #accidente vestimentare vedete, #accidente vedete covor rosu poze, #vedete prea sexy foto , #sex vedete