10 motive pentru care el crede ca nu ai facut sex cu el

Joi, 07 Mai 2009, ora 12:29
4740 citiri
10 motive pentru care el crede ca nu ai facut sex cu el

Ai cunoscut un tip in bar, dar din cine stie ce motiv, poate doar din intuitie, nu ai plecat cu el acasa. Ai preferat sa-i iei doar numarul de telefon; poate va veti intalni la un moment dat. Daca ai timp.

Ce nu stii tu e ca el nu se poate preface ca nu-i pasa. Ego-ul lui e grav sifonat. Tocmai de aceea isi va pansa rapid ranile, indrugandu-si in gand si, eventual, prietenului de pahar, cateva posibile scuze pentru care tu l-a parasit in tromba.

Pentru ca faptul ca e neatragator, deloc sexy, neinteresant, deloc amuzant, plictisitor sau chiar prost iese din discutie.

Iata 10 posibile scuze, inchipuite de YourTango, pe care el chiar le crede, pentru binele mandriei sale ranite.

1. Il placeai prea mult

"Asta trebuie sa fie; n-a vrut sa grabeasca lucrurile pentru ca ma place prea mult. Ii era teama ca voi gandi ca e o femeie usoara. Voi astepta telefonul ei".

2. E in acea perioada a lunii

"E de inteles. Si-a dorita ca prima oara sa fie pur si simplu minunat si nu isi putea permite sa riste".

3. N-are deloc simtul umorului

"Oricum nu-mi placea. Am spus cele mai bune bancuri si ea a ras din varful buzelor, politicos. E ceva in neregula cu ea. Nu e de mine".

4. Si prietena ei era innebunita dupa mine

"Va rog, doamnelor, nu e nevoie sa va luptati pentru mine. Ma voi retrage eu, sunt un gentleman; n-as vrea sa va stric prietenia".

5. Are un anumit gen de barbat care ii place

"Eu sunt inalt, atletic, atragator. Probabil ca ii plac tipii scunzi, cheliosi si cu burta".

6. Sigur face parte dintr-un cult

"Probabil ca face parte din vreun cult bisericesc ciudat. Sau tatal ei ii alege prietenii. Nu, sigur sunt amandoua valabile. Bine ca am scapat".

7. Cred ca are probleme cu vederea

"Sigur nu vede bine. Altfel nu se explica de ce a plecat cand avea in fata ochilor o mandrete de barbat. Sau, poate, era retardata si nu mi-am dat seama?..."

8. E lesbiana

"OK, care-i problema? Si mie imi plac femeile. Miros bine, sunt ingrijite. Ce ar putea sa nu-ti placa la ele? O inteleg perfect".

9. E rasista

"Mi-a vazut bronzul si a spus, probabil, ca sunt mexican. Oricum, nu-mi pasa, nici mie nu-mi place tipul de englezoaica cu pielea roz, ca de porc".

10. N-a vrut sa-si ruineze viitoarea viata sexuala

"Daca e sa fiu sincer, probabil ca a fost cea mai buna miscare. Daca am fi apucat sa ajungem in pat si ne-am fi despartit apoi, ar fi suferit o viata intreaga negasind pe cineva la fel de viril ca mine. Nu s-ar mai fi putut bucura niciodata de clipe placute in pat".

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#scuze barbat parasit, #scuze sex barbat, #barbat mandrie ranita , #sexy