11 lucruri pe care nu trebuie sa i le spui niciodata iubitului tau

Luni, 11 Mai 2009, ora 20:47
16263 citiri
11 lucruri pe care nu trebuie sa i le spui niciodata iubitului tau
Foto: All women\'s talk

Toata lumea va apartine si credeti ca prin dragostea voastra puteti cuceri si luna daca va propuneti asta. In aceasta stare de beatitudine ai impresia ca poti sa ii spui orice, pentru ca nimic nu o sa il faca sa se indoiasca de tine si de sentimentele tale.

Cu toate acestea, fi pentru cateva minute rationala si tine cont de faptul ca exista lucruri pe care nu trebuie sa i le spui niciodata partenerului tau, indiferent de cat de mult crezi ca te iubeste.

Redactorii de la All women's talk au intocmit pentru tine o lista cu 11 lucruri pe care nu trebuie sa le spui iubitului tau, lucuri pe care nu ar trebui sa le gandesti cu voce tare.

1. Nu e cazul sa crezi ca nu o sa isi aduca aminte ca i-ai spus ca nu iti place de mama lui. Chiar daca el este nemultumit de relatia pe care o are cu cea care i-a dat viata incearca sa fii impartiala.

Asculta-l, consoleaza-l, dar nu iti da niciodata cu parerea. Mama lui este foarte importanta pentru el asa ca nu iti compromite relatia prin replici greu de digerat.

2. Nu ii spune ca prietenul lui s-a dat la tine pentru ca il va confrunta si va fi o situatie foarte stanjenitoare si pentru tine si pentru el.

Fii ferma si hotarata cu prietenul lui si spune-i sa nu mai faca probleme pe viitor. Daca repeta avansurile atunci trebuie sa gasesti o solutie sa ii spui iubitului tau asta fara sa il ranesti.

3. Daca in relatiile anterioare ai fost infidela nu ii marturisi lui asta. Daca va sti ca ai facut asta in trecut cu siguranta va crede ca o vei face si acum.

Ca sa aiba incredere in tine si sa poti iesi in oras linistita cu prietenele tale, putina discretie nu strica. Pentru linistea ta si a relatiei de cuplu tine pentru tine lectia pe care ai invatat-o in trecut.

4. Nu ii povesti si lui ca cea mai buna prietena a ta isi inseala iubitul. Va presupune ca la intalnirile voastre discutati tactici de a-ti insela partenerul si va crede ca ai si tu de gand sa faci asta. Confidentele intre prietene tine-le pentru tine, nu trebuie sa stie el totul.

5. Nu ii critica corpul pentru ca nici tu nu esti perfecta. O sa se simta ranit si daca repeti criticile s-ar putea sa isi piarda increderea in sine si sa caute in alta parte apreciere.

6. Nu trebuie sa il descurajezi atunci cand nu a reusit sa duca la indeplinire o sarcina importanta. Cand toti se indoiesc de el tu trebuie sa fii persoana care sa ii insufle incredere in sine.

7. Si daca nu crezi in el, prefa-te. Asta o sa il faca sa capete incredere in fortele proprii.

8. Nu il ameninta ca il parasesti pentru ca va crede ca astepti un motiv ca sa faci cu adevarat asta. Si cand te vei gandi cu adevarat la asta va considera ca glumesti si amenintarea nu va avea efectul scontat.

9.Daca el castiga mai putin decat tine nu-i reprosa asta. Si asa incearca sa gestioneze cu brio aceasta situatie, nu are nevoie de tine sa ii reamintesti asta. Tine comentariile rautacioase in mintea ta, eventual vorbeste despre asta cu o prietena.

10. Nu ii spune despre flirturile tale nevinovate cu alti barbati. Il vei alarma degeaba si il vei face gelos, cand nu iti doresti asta. Pastreaza pentru tine detaliile.

11. Nu ii spune niciodata iubitului tau cu cati barbati te-ai culcat inainte sa fi cu el. Pastreaza un numar mic, ca sa ii gadili orgoliul, dar sa fii sigura ca il tii minte si nu il modifici de fiecare data cand te intreaba asta.

Daca vrei ca relatia ta sa fie una fericita uneori vei fi nevoita sa ajustezi adevarul sau sa omiti unele lucruri. Nu degeaba sa spune ca uneori ignoranta aduce fericire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#lucruri pastrate necunoscute, #relatie fericita, #marturisiri iubit , #sexy