5 cai pentru a te simti sexy

Luni, 25 Mai 2009, ora 23:57
4621 citiri
5 cai pentru a te simti sexy
Foto: The Sun

Dansatorii sunt maestri ai artei de a imprastia in jur incredere in sexualitatea lor. Totusi, atunci cand nu sunt pe scena, dansatorii se intorc la normalitate si au aceleasi probleme ca toti oamenii care nu traiesc in lumina reflectoarelor.

Aceia dintre noi care au zile in care nu se simt atat de bine sau de sexy pe cat ar putea, ar trebui sa se inspire din trucurile pe care artistii le folosesc zi de zi, sfatuieste Healthcentral.

Regula 1: Profita de atuuri

Accentueaza lucrurile care consideri ca te avantajeaza. Toata lumea are o trasatura sau o parte a corpului pe care o considera cea mai cea. Descoper-o pe a ta si arat-o lumii. Daca ai un par superb, pune-l in evidenta!

Mandreste-te cu ce iti place mai mult. Daca ti se pare ca nu ai cu ce, mai uita-te o data. Nu cumva ai uitat de spate, de gat sau de glezne? Stripperii stiu ca sexualitatea este strans legata de sentimentul de bine pe care il ai fata de tine.

Regula 2: Pune accentul pe mister

Te-ai uitat vreodata la o dansatoare exotica? In loc sa dezvaluie tot din prima, ea chinuie, lasand mereu dorinta de a vedea mai mult. Aceasta este reteta perfecta pentru a-ti excita partenerul si pentru a-l face sa fie gata de actiune.

Da-i iubitului/iubitei tau o idee despre ce va urma, dar lasa suficient mister pentru ca acesta sa numere orele pana la urmatoarea intalnire.

Regula 3: Fa exercitii!

Atunci cand dansatorii nu sunt pe scena, un loc unde este foarte probabil sa ii gasiti este sala. Ei au realizat ca exercitiile nu ii ajuta doar sa intre in costumele stramte, ci si sa tina cu respiratia la gura orice audienta.

Apuca-te de un sport, du-te la sala, urca pe munte sau ia-te dupa mai multe filme celebre si doar danseaza semi-imbracat prin casa pe muzica favorita. Dupa putina miscare, enfdorfinele se vor pune in miscare si vor da un impuls sex-appeal-ului tau.

Regula 4: Foloseste accesorii

Dansatorii sunt renumiti pentru uzul recuzitei, chiar daca aceasta este reprezentata de un boa din pene, un ventilator plasat strategic sau un bici. Acestea nu sunt totusi singurele tipuri de accesorii pe care le puteti folosi.

Cati dintre noi nu s-au gandit la un moment dat sa investeasca in jucarii sexuale? Un vibrator, sau mai multe, o pereche de catuse sau cine mai stie ce pot fi exact ce aveti nevoie pentru a va improspata viata sexuala.

Doar pasind peste pragul unui sex-shop va veti simti mai liberi si mai erotici, deci va dati seama ce poate insemna o punga intreaga de jucarii in dormitorul de acasa.

Iar dupa ce v-ati obisnuit cu ele, spuneti-i partenerului care dintre ele va fac sa va simtiti cel mai bine.

Regula 5: Aranjati-va!

Orice stripper are mare grija de trupul sau, mai ales daca descrierea job-ului sau implica dansul in poala. De exemplu, dansatorii sunt experti in indepartarea parului nedorit, iar acest lucru nu numai ca va face pielea catifelata, dar va lasa si cu o grija in minus.

Atentie trebuie acordata si unghiilor, care pentru barbati trebuie sa fie neaparat curate si taiate, iar pentru femei colorate intr-o nuanta placuta. Un alt atuu important este bronzul, chit ca este obtinut prin creme, solare sau pe calea traditionala.

In orice caz, ideea este sa va si rasfatati, iar un ritual de infrumusetare nu poate fi decat sexy atat pentru dumneavoastra cat si pentru partener.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#cum sa te, #jucarii sexuale, #exercitii sala, #incredere sine, #dans exotic , #sexy