50% dintre barbati sufera de sindromul penisului prea mic

Luni, 08 Septembrie 2008, ora 08:04
9352 citiri
50% dintre barbati sufera de sindromul penisului prea mic

Desi 85% dintre femei sunt multumite de inzestrarea sexuala a partenerilor lor, multi dintre acestia sufera de "sindromul penisului prea mic", apreciaza expertii.

45% dintre barbati nu sunt impacati cu ei insisi din cauza marimii penisului lor, dorindu-si ca acesta sa fie mai mare. Dintre acestia, putini au cu adevarat de ce sa se ingrijoreze, sunt de parere cercetatorii britanici, citati de WebMD.com.

Penisul lor in erectie masoara intre 12,6 centimetri si 15,7 centimetri lungime. Departe de masurile unui penis considerat prea mic chiar si de specialisti (6, 9 centimetri lungime).

Dovada ca sunt din ce in ce mai multe persoanele frustrate de propria sexualitate este puzderia de anunturi de pe internet care promit marirea organului sexual masculin.

Urologistii britanici Kevan R. Wylie si Ian Eardley avertizeaza specialistii sa nu ia in ras asa-zisele probleme ale acestui segment de pacienti, recomandand chiar psihoterapia in cazurile extreme.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce nu se împrumută căștile?
De ce nu se împrumută căștile?
Căștile sunt un focar de infecții, ca de altfel alte obiecte intens folosite, dar curățate foarte rar, atrage atenția Kelly Reynolds, expert în bacteriologie, conform 7sur7.be....
Ceapa și usturoiul verde, periculoase pentru organism. Când nu trebuie să le consumi
Ceapa și usturoiul verde, periculoase pentru organism. Când nu trebuie să le consumi
Primăvara se consumă cantități mari de ceapă și usturoi verde. Acestea sunt extrem de sănătoase și gustoase. Dau savoare mâncărurilor și sunt excelente consumate și ca atare, alături...
#penis, #Sindrom, #specialisti, #sanatate, #sexualitate, #potenta , #sexy