Barbatii se dau in vant dupa dantela neagra

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 14:10
8390 citiri
Barbatii se dau in vant dupa dantela neagra
Foto: wezdu.com

Daca o femeie va face un scurt sondaj printre prietenii ei barbati, va observa cu usurinta ca, in materie de lenjerie intima pentru femei, ei o prefera pe cea din dantela neagra. Chiar daca noi purtam lenjerie intima de orice culoare si chiar o preferam pe cea mai vesela, se pare ca domnii au alte gusturi.

Am stabilit culoarea si materialul pe care ei vor sa le purtam. Dar ce articole, forme, taieturi alegem? E clar ca vremea compleurilor clasice formate din sutien si chilot a trecut. Putem sa optam la variate combinatii de modele de articole vestimentare sexy.

Babydoll-ul arata foarte bine purtat, este apreciat de barbati si femei deopotriva. Aceasta imbinare perfecta dintre lenjerie si imbracaminte de zi excita partenerul si pune in evidenta corpul. Textura materalului, broderia, transparenta, decupajele si detaliile fac fiecare piesa deosebita.

Alegeti-va un babydoll care sa va avantajeze. Pentru sanii mari, optati pentru cele decoltate. Formele feselor ies in evidenta gratie celor scurte si transparente, precum Catia si Madame, disponibile pe www.corteza.ro. Sunt si babydoll-uri cambrate, pe care le puteti purta daca vreti sa marcati talia.

Body-urile sunt sexy si usor de purtat. Pot fi imbracate mereu, nu doar in dormitor. Cea mai mare calitate a lor este ca se muleaza pe corp. Un body poate fi usor ascuns sub o rochie eleganta sau pe sub costumul pe care-l purtati la munca. N-o sa-si dea seama nimeni ca pe sub tinuta sobra aveti un accesoriu incitant, care ar da emotii oricarui barbat. Ca ilustratie va prezentam body Lago si body Amarone (foto by Corteza). Este atat de usor sa te simti atragatoare in orice moment!

Seturile sexy inseamna mai mult decat celebrele sutien+chilot, despre care spuneam la inceputul articolului ca sunt cam invechite. Tot de pe platforma magazinului de lenjerie intima si lenjerie sexy Corteza am optat pentru 2 seturi inedite: ReneRofe 532049 si Adrianne, exemple potrivite pentru ceea ce va recomandam.

Topul mulat sau sutienul-triunghi, chilotul si portjartierul compun un compleu cuceritor. Mulate si sexy, aceste piese de lenjerie intima evidentiaza formele si pun in evidenta feminitatea si senzualitatea. Pe siteul Corteza gasiti zeci de combinatii incitante.

Lenjeria este o parte a feminitatii sale si nu doar componenta a vestimentatiei unei femei. Orice femeie este unica, are personalitate si gusturi diferite. Insa daca ar fi sa le facem pe plac celor mai multi barbati, cand vorbim despre lenjeria intima sau lenjeria sexy, se pare ca o vom alege pe cea din dantela neagra.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#lenjerie neagra barbati, #lenjerie sexy, #dantela neagra barbati, #magazin lenjerie sexy, #babydoll negru, #body negru , #sexy