Ce fantezii erotice au femeile?

Miercuri, 29 Octombrie 2008, ora 12:04
13026 citiri
Ce fantezii erotice au femeile?

Se vorbeste mult, poate prea mult despre fantasmele sexuale ale barbatilor. Dar si femeile au fantezii, unele chiar mai indraznete decat barbatii, sfidand, de cele mai multe ori, orice regula.

Ca si in cazul barbatilor, este bine ca multe dintre acestea sa nu se materializeze, ci sa ramana acoo unde le e locul, in imaginatie.

Iata cateva dintre cele mai comune fantezii. Vezi daca regasesti episoade care ti se par cunoscute sau, de ce nu, continua tu lista.

1. Dominatoarea O femeie adora sa vada cum barbatul care o poate seduce si proteja cerseste compasiune in pat. Intregul scenariu al acestei fantezii se creeaza in jurul corpului ei, devenit un fel de trofeu, pentru care tu, barbatul, trebuie sa lupti. Pusa in practica, aceasta fantezie are avantajul ca da femeii posibilitatea de a se transforma in "fiara" pe care multi barbati si-o doresc in pat.

2. Scolarita Fantezia "Britney Spears" nu este doar preferata barbatilor. Si femeile o adora, in sensul ca si-ar face oricand doua codite si ar imbraca o uniforma sexy, pentru a se lasa "scolite" la capitolul sex.

De aici si pana la a imbraca costumul profesoarei sexy, care isi sanctioneaza "elevul" ori de cate ori nu-i respecta cerintele, nu mai e decat un pas.

3. Threesome Fie cu un barbat (gangbang), fie cu o femeie, pe langa partenerul de cuplu, aceasta fantezie populeaza cele mai tainice ganduri feminine, chiar daca multe dintre ele nu recunosc.

Totusi, punerea ei in practica presupune riscuri, daca relatia de cuplu nu este indeajuns de sudata. E nevoie de o doza "sanatoasa" de nebunie pentru a trece la fapte.

4. Voyeurista Multor femei le face placere sa priveasca desfasurarea de forte din timpul unei partide de amor, din aceleasi motive pentru care ar face-o si barbatii: este incitant si tabu.

Sentimentul pe care il are cand priveste partida de amor a altui cuplu sau chiar o orgie este ca poate deveni "fata rea" fara sa-si pateze mainile.

5. Exhibitionista Gandul ca poate fi privita in timpul actului sexual poate determina o femeie sa-si dea toata silinta. Este ca si cum ar fi evaluata in cadrul unui examen, asa ca va incerca sa se prezinte in cea mai buna forma si sa puna la bataie toate calitatile pe care le are.

In plus, simplul fapt ca se stie privita, inchipuit sau nu, e indeajuns de incitant.

6. Victima unui viol In acest caz, violul "consimtit" nu are nicio legatura cu cel a carui definitie o cunoastem in realitate. In ciuda controverselor pe care le naste, fantezia violului este una dintre preferatele femeilor, in sensul ca ipostaza victimei devine excitanta in masura in care vorbim de sexul cu un strain.

Evident ca violul din minte nu poate fi la fel de agresiv precum cel real, ci este mai mult misterios, neasteptat, tabu, dar incitant tocmai pentru ca partenerul necunoscut presupune instalarea elementului de noutate pe plan sexual.

In aceeasi masura se pune si problema infidelitatii "acceptate" prin prisma faptului ca victima nu are cum sa se opuna actului sexual "fortat". Ideea de neputinta, de resemnare si abandonare starneste adeseori imaginatia femeilor.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sex, #fantezie, #scolarita, #fantasma, #imaginatie , #sexy