Ce greseli fac femeile in pat

Luni, 17 Noiembrie 2008, ora 23:41
12733 citiri
Ce greseli fac femeile in pat
Foto: Moremagazine.co.uk

Nu numai barbatii fac greseli in pat. Si femeile gresesc de multe ori prin atitudinea lor si prin dorinta de a fi rasfatate fara ca ele sa ofere la randul lor placere partenerilor.

O seara romantica se poate transforma usor intr-un fiasco total. FOXnews.com a alcatuit un top al celor mai frecvente greseli pe care femeile le fac in pat.

Cele mai multe femei cred ca in pat sunt la fel de dominatoare precum in viata de familie. Multe dintre ele spera ca si la acest capitol femeia reprezinta gatul dupa care capul barbatului se misca.

Din nefericire, tendinta barbatilor de a domina este mai mare decat dorinta femeilor de a se impune.

O alta greseala a femeilor este linistea. Barbatilor le plac partenerele zgomotoase, care stiu ce vor si vorbesc cu ei in timpul actului sexual. Tacerea si asteptarea finalului partidei nu fac decat sa ruineze o seara care poate fi perfecta.

Feminitatea nu trebuie sa paraseasca nicio secunda femeia. Ea trebuie sa fie feminina si atunci cand este pe culmile placerii, dar si cand isi ajuta partenerul sa treaca peste momente dificile.

Chiar daca l-ai prins ca se uita pe furis la filme pentru adulti, nu incerca sa imiti ceea ce vezi pentru ca s-ar putea sa nu ti se potriveasca miscarile. Incearca sa comunicati, pentru ca el sa iti spuna exact ce si cum vrea.

In pat orice regula trebuie sa dispara. Barbatul vrea ca placerea sa nu cunoasca limite, iar daca vei simti sa ii vorbesti obraznic, nu iti reprima aceste porniri. Cu cat il surprinzi mai mult, cu atat va sti ca te poate domina.

O alta greseala pe care femeile o fac in pat este impunerea de restrictii. Barbatul trebuie sa stie ca este stapan pe intreg corpul tau. Altfel, ii va fi teama sa nu greseasca si va fi stangaci. Nu ii impune bariere. Ofera-i intreg trupul tau pentru ca el sa il cunoasca si sa il iubeasca.

Gelozia este cea mai mare greseala a unei femei. Un barbat niciodata nu va recunoaste ca tu esti o partenera mai buna in pat decat cealalata doar pentru a-ti da satisfactie. Nu incerca sa il intrebi cum esti tu in pat fata de cealalata, pentru ca raspunsul te poate dezamagi.

Iarina Dumitrescu

Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi a fost internat în stare gravă cu diagnosticul de botulism, anunță reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. El le-a spus medicilor că a mâncat...
#sex, #greseala, #partida, #barbat, #femeie , #sexy