Ce ii streseaza pe barbati inainte de prima intalnire

Miercuri, 11 Martie 2009, ora 15:50
3678 citiri
Ce ii streseaza pe barbati inainte de prima intalnire
Foto: shine.yahoo.com

Prima intalnire in oras cu fata pe care ai cunoscut-o in urma cu doua saptamani la petrecerea unui prieten este un prilej de framantare pentru multi barbati.

Toate gandurile si grijile care te cuprind inaintea unei prime intalniri din oras cu fata dorita se pot reduce la patru intrebari pe care ajung sa si le puna aproape toti barbatii inaintea unui astfel de eveniment, potrivit unui material publicat de Shine!.

Ce te framanta cel mai mult inainte de o prima intalnire? Te intrebi daca ti-ai tuns cum trebuie sau nu parul, daca nu e prea scurt sau prea lung, daca arati suficient de bine.

Te intrebi, de asemenea, ce fel de restaurant este cel mai potrivit pentru a-ti petrece seara primei intalniri. Te gandesti ca daca o vei duce intr-un loc mai sofisticat, acest lucru ar putea s-o sperie (si in acelasi timp ar fi foarte scump), insa nici intr-un loc prea obisnuit si fara clasa nu vrei sa petreceti seara.

Vrea ea cu adevarat sa se intalneasca cu tine? Atunci cand ai vorbit cu ea, invitand-o intr-o seara in oras, a raspuns cu un vag "da, probabil ca da". Te intrebi daca nu ar fi fost cazul unui raspuns cu mai mult entuziasm. Conversatia s-a mai prelungit si cu cateva glume, astfel ca acum te intrebi daca, totusi, ea nu isi doreste la fel de mult ca si tine aceasta intalnire.

O alta intrebare care ii framanta pe barbati inaintea unei prime intalniri este cea legata de cum sa se imbrace. S-ar putea sa fii putin mai exigent cu tine in aceasta seara, insa este o ocazie in care merita sa iti alegi o tinuta cat mai atragatoare posibil.

Pe langa aceste intrebari mai mult sau mai putin stresante, alte cateva iti vor bantui seara si nu iti vor da liniste.

Te vei intreba, de exemplu, despre ce anume vei vorbi toata seara cu o necunoscuta. Desi stii ca poti face fata oricarui tip de conversatie, de data aceasta te simti putin nelinistit.

Indiferent cat de siguri sunt pe ei in general, toti barbatii ajung ca inaintea primei intalniri sa fie framantati de cel putin cateva probleme. Iar daca nu o fac, cel mai probabil inseamna ca intalnirea in sine nu le trezeste niciun interes.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#barbati prima intalnire, #gandurile dinaintea intalnirii , #sexy