Ce nu stiai despre sex si chiar merita sa afli

Vineri, 05 Decembrie 2008, ora 18:46
10276 citiri
Ce nu stiai despre sex si chiar merita sa afli

Chiar daca credeai ca stii totul despre sex, Yvonne K. Fulbright, experta in domeniu de la FoxNews, te poate ajuta sa-ti imbogatesti cunostintele in acest sens, venind cu picanterii care-ti pot raspunde la o parte dintre intrebarile pe care nu ai avut curajul sa le pui pana acum.

Controlul, arma barbatilor

Potrivit lui Shere Hite, expert in materie de sex, majoritatea barbatilor nu se casatoresc cu femeile de care sunt indragostiti pana peste urechi si cu care traiesc pasiuni inaltatoare. Ei prefera sa mentina controlul situatiei, sa-si tina sentimentele in frau, si sa-si aleaga viitoarea sotie in mod rational. Sunt si foarte mandri de reusita lor.

Arde calorii facand sex!

Junk food nu e cea mai potrivita mancare pentru tine. Bucatele grase limiteaza productia de testosteron, facand ca dorinta ta sexuala sa se limiteze. Nu poti sa rezisti unui sandvis gustos? Gandeste-te bine. Trei partide sex pe saptamana, timp de un an, abia ard caloriile rezultate de la trei Big Macuri.

Cenusareasa si Fat-Frumosul de la miezul noptii

Studiile care au avut ca subiecti indivizii singuri, indiferent de sex, care frecventeaza barurile, au scos la iveala faptul ca, pe masura ce ora inchiderii se apropie, persoanele de sex opus inca disponibile devin din ce in ce mai atragatoare. Adevarul e ca orice e mai bine decat sa te intorci singur in asternuturi!

Vinul care te cucereste

Atat barbatii cat si femeile se "incing" doar mirosind un vin, spune autorul cartii "Fork me, Spoon me". Aromele vinului sunt o replica a feromonilor umani. In timp ce Rieslingul sec, sampania si cateva soiuri de Chardonnay imita perfect feromonii feminini, Cabernet Sauvignon, Pinot si Bordeaux sunt o replica a feromonilor masculini.

Prea aproape nu e un avantaj

Studiile realizate in Israel arata ca micutii de sexe diferite, care traiesc in imediata vecinatate sau impreuna, de la 3 la 6 ani, au foarte putine sanse de a se indragosti ulterior.

E prea obosit?

Intelege-l. Are tot dreptul sa fie. Gandeste-te ca trupul barbatului produce cateva milioane de spermatozoizi zilnic.

Dependent de sex

Sexul este cel mai puternic stimulent natural. Endorfinele eliberate in timpul sexului dau nastere euforiei. Aceasta poate avea aceleasi efecte ca si heroina asupra organismului.

Ce cred ei si cum se intampla, in realitate

Cand barbatii isi imagineaza o femeie care se autosatisface, scena implica si penetrarea. In realitate, doar 2% dintre femei folosesc penetrarea in propria intimitate, atunci cand se autostimuleaza.

In loc de prezervativ

Hulitele prezervative aveau forme de neimaginat in alte epoci. In 1850 i.Ch. , femeile se foloseau de fecalele crocodililor, pe care le amestecau cu miere si le introduceau in vagin. Se credea, si e cam greu de verificat, ca le ajuta sa nu ramana insarcinate.

Divort? Intreb-o pe ea!

Cand mariajul unei femei este in pericol, aceasta este mai inclinata decat partenerul ei de viata sa apeleze la un consilier marital. Totusi, tot ea este mai dispusa sa initieze procedurile pentru divort. In 75% dintre cazuri, femeile sunt cele care cer divortul.

Cum se mai inselau...

Cat despre autostimulare, in cazul barbatilor, mult timp s-a crezut ca doar cei slabi, imaturi din punct de vedere emotional, se masturbeaza. Se vehicula ideea ca barbatul are un numar limitat de spermatozoizi detinati procrearii, de-a lungul vietii, care nu trebuie "irositi" decat in doi. Se credea chiar ca masturbarea este calea sigura spre idiotenie si dementa.

Scortisoara trezeste simturile barbatilor

Anumite mirosuri trezesc impulsurile sexuale, spun studiile. Oricat ar parea de ciudat, barbatii se gandesc la sex cand simt miros de pizza cu branza, vita sau portocala. Studiile au aratat ca fluxul sanguin din organele sexuale creste si in cazul unei combinatii de dovleac si lavanda, gogosi proaspete si scortisoara proaspat culeasa.

Castravetele, pe al femeilor

Femeile reactioneaza prompt la mirosul de placinta de dovleac, lavanda, castravete si pudra de bebelusi.

Sexul platit = Nefericire

Un studiu din 2004 a scos la iveala faptul ca persoanele care platesc pentru a avea parte de activitate la orizontala sunt mai putin fericite decat acelea care nu baga mana in buzunar cand vine vorba de sex.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
#sex, #ciudatenii, #castravete, #dovleac, #autostimulare , #sexy