Ce nu stii despre sarut

Marti, 19 Mai 2009, ora 12:30
33029 citiri
Ce nu stii despre sarut
Foto: Treehugger

Sarutul, primul semn ca iubesti, este una dintre cele mai intime placeri ale cuplurilor. Oferite cu generozitate persoanei iubite, sarutarile iti deschid, de cele mai multe ori calea, catre o partida de amor pasionala.

Te-ai intrebat vreodata ce e asa de placut la un sarut? In primul rand, trebuie sa stii ca buzele au nenumarate terminatii nervoase (de peste 100 de ori mai multe decat in degete), iar acestea transmit creierului senzatia atunci cand sunt stimulate prin sarut, arata Cosmopolitan.

Cum exciti un barbat? Nu te gandi la prostii: nu trebuie decat sa il saruti. Potrivit unui sondaj realizat de revista "Cosmopolitan" in aprilie, 40% dintre barbati sustin ca un sarut pasional si lung ii face sa fie imediat pregatiti pentru o partida de amor.

Sarutul unui barbat spune multe despre ceea ce simte. Spre exemplu, daca dupa o intalnire nu ofera decat un pupic pe obraz si nu un sarut lung, inseamna ca nu e genul care sa isi arate emotiile prea des.

Insa in cazul in care este vorba despre o relatie de lunga durata si saruturile nu mai sunt la fel de generoase, s-ar putea ca el sa nu mai fie asa de indragostit.

Intimitatea unui sarut este data si de pozitia corpurilor in timp ce buzele se joaca. Atingerea coapselor partenerului duce la o crestere a senzatiei de placere atunci cand va sarutati.

Saruturile pe ureche sunt extrem de placute: barbatii adora senzatia pe care o da un sarut cand iubita traseaza un contur pe urechea lor, dar si atunci cand se joaca cu lobul urechii.

Saruturile pasionale, cel in care limbile se intalnesc, are un scop precis: acela de a transfera testosteron catre partenera, crescandu-i libidoul, conform unui studiu realizat la Universitatea din Albany.

De cele mai multe ori avem asteptari atunci cand sarutam pe cineva pentru prima oara. Se pare ca barbatii sunt dispusi sa faca sex cu o femeie chiar daca nu le place neaparat cum saruta, spre deosebire pe femei, care sunt mai pretentioase.

Cand te lasi prada unui sarut pasional, pregatesti calea pentru ceva mai mult. Asta pentru ca sarutarile cresc tensiunea si fac ca inima sa bata mai repede. Stimularea ajuta astfel la atingerea orgasmului.

Un alt sondaj a aratat ca 54% dintre femei cu varste intre 18 si 24 de ani au sarutat cel putin o data o fata. 34% dintre femeile cu varste intre 25 si 34 de ani au recunoscut si ele ca au experimentat sarutul cu o fata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#stii despre sarut , #sexy