Ce probleme sexuale ne fabricam?

Luni, 01 Iunie 2009, ora 00:48
5284 citiri
Ce probleme sexuale ne fabricam?
Foto: Aol.com.au

Din punct de vedere medical, sunt considerate probleme sexuale disfunctiile, lipsa erectiei, bolile cu transmitere sexuala sau alte lucruri de acest gen.

Exista persoane insa care transforma micile nemultumiri sexuale in probleme vitale pentru viata amoroasa.

Experimentarea fara succes a unei pozitii noi, somnul de dupa, ruperea prezervativului sau rostirea altui nume in timpul partidelor amoroase sunt mici nemultumiri pe care le alimentam constant.

Problemele sexuale pe care le fabricam sunt de fapt mici frustrari ale experientelor nefaste din dormitor sau ale unei zile mai stresante, in care partida sexuala nu a decurs asa cum ai sperat, informeaza Aol.com.au.

Nu facem suficient de mult sex

Potrivit unui studiu realizat de sexologii americani, cetatenii Statelor Unite fac sex de doua ori pe saptamana, in medie. Sexologii cred ca ar fi o problema daca regularitatea cu care facem sex ar fi mai mare de doua saptamani.

Mai mult, ei cred ca aceasta problema este fabricata din frica de a nu pierde partenerul din cauza abstinentei. Din fericire, aceasta mica nemultumire poate fi rezolvata cu aportul ambilor parteneri.

Un program strict de sex, revigorarea vietii sexuale prin jucarii, mese romantice, surprize cat mai multe sunt doar cateva dintre solutiile care pot alunga aceste frustrari.

Orgasmul simultan

Barbatii ajung la orgasm foarte repede, iar fiecare partida sexuala inseamna pentru ei maximum de placere. Femeile insa nu ating atat de usor aceasta stare si daca, atunci cand reusesc, nu se intampla in acelasi timp cu partenerul, pot aparea discutii aprinse pe aceasta tema.

Mai mult, partenerul care a atins culmile placerii primul va trebui sa il ajute pe celalalt sa faca acelasi lucru, chiar daca pentru el partida s-a incheiat.

Nesincronizarea in pat poate provoca discutii aprinse uneori, chiar daca principala cauza a problemei este lipsa de atentie acordata partenerului.

Mai mult, daca partida sexuala este una reusita, iar partenerii sunt complet relaxati si deconectati, orgasmul simultan nici nu mai este necesar. El devine o problema doar daca sunteti stresati in timpul sexului.

Nu am chef azi

Lipsa de chef repetata poate deveni o problema mare daca partenerii nu sunt interesati de continuarea vietii sexuale, ignorand stresul si neajunsurile zilnice.

Daca ii intorci spatele inainte de a incerca sa va sarutati si sa va mangaiati, partenerul nu se va mai simti dorit. Acesta este motivul pentru care o simpla perioada nefasta din viata fiecaruia se poate transforma in motiv de divort chiar.

Potrivit cercetatorilor americani, 30% dintre femei au perioade mari in care nu au chef sa faca sex. Barbatii au aceeasi problema, dar in proportie de 16% doar.

Factorii externi si oboseala fizica provoaca aceasta stare, care poate fi alungata prin discutiile prelungite si incercarile dese de a invinge stresul prin sex.

Nu ma simt iubita

Sexul nu este intotdeauna cea mai emotionanta experienta din viata unui om. Experientele sexuale pot si foarte pasionale sau amuzante, dar si mai putin romantice.

Asteptarile prea mari produc dezamagiri. Tocmai de aceea nu trebuie sa faci sex pentru a-ti atinge anumite scopuri. Lasa-te condus de instinctele sexuale si vei avea parte de cea mai nebuna partida de sex.

Daca ii vei transmite partenerului starea ta de nemultumire, cu siguranta micile neplaceri vor continua. Pentru a rezolva acest mic incovenient, incearca sa nu iti faci asteptari prea mari, pentru a evita sa fii dezamagit.

Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
#probleme sexuale, #false probleme sexuale , #sexy