Ce-si doresc barbatii?

Duminica, 25 Ianuarie 2009, ora 12:31
4376 citiri
Ce-si doresc barbatii?
Foto: Redbookmag.com

Studiile recente au aratat ca barbatii isi doresc de la o femeie un singur lucru: sexul.

Pentru o relatie de lunga durata insa, barbatii mai au nevoie si de altceva de la partenera.

Sexul insa joaca un rol foarte important si este una dintre cele mai mari dorinte ale barbatului. Pe langa aceasta insa, reprezentantii sexului tare isi doresc o partenera pe masura lor de puternica si temperamentala, informeaza ivillage.com.

Sa ii placa sexul

Pentru barbat este foarte important ca partenerei lui sa ii placa sexul. El nu poate rezista jocurilor erotice, partidelor surprinzatoare si noutatilor sexuale.

Daca partenera ii ofera ceea ce el isi doreste, din punct de vedere sexual, el nu va fi nevoit sa caute in alta parte ceea ce nu obtine de la actuala relatie.

Iar daca femeia il va asigura ca este cel mai bun amant, el isi va dori ca in fiecare seara sa ii arate acest lucru.

Sa nu fie cicalitoare

Chiar daca barbatii sunt lenesi sau nu fac tot ceea ce partenerele lor doresc, acestea nu trebuie sa ii cicaleasca de fiecare data.

In caz contrar, el va face ceea ce va dori si doar isi va aproba partenera pentru a-i face pe plac. Mai mult, tensiunea este una din cele mai frecvente cauze ale despartirilor.

Barbatii isi doresc liniste si armonie intr-un cuplu, indiferent daca si-au indeplinit atributiile gospodaresti, daca au lasat capacul toaletei sau daca si-au strans lucrurile cu care au fost imbracati la serviciu.

Sa nu fie prea insistenta

Chiar daca femeia este nerabdatoare ca relatia sa se consume, precipitarea ei ar putea fi inteleasa gresit de catre barbat.

El ar putea sa o creada superficiala iar ceea ce ar putea deveni o relatie de lunga durata nu va fi decat o aventura.

Barbatilor le plac femeile care nu sunt usor accesibile si nu cad in bratele lor de la prima intalnire, contrar avansurilor si intentiilor lor.

Chiar si dupa prima noapte de amor, femeia nu trebuie sa fie prea dornica sa se afle din nou in bratele partenerului. Insistenta si nerabdarea ei ar putea fi interpretate drept gesturi disperate, iar barbatul va deveni dezinteresat pentru aceasta relatie.

Sa il lase sa faca primul pas

Pentru un barbat este foarte important sa stie ca el detine controlul. Asadar, chiar daca femeile vad ca un barbat sta prea mult pe ganduri, nu trebuie sa actioneze.

Ei pot interpreta gresit o astfel de miscare, iar cei care isi doresc o relatie de lunga durata pot ramane cu impresia ca partenera nu vrea decat o aventura, altfel nu ar grabi lucrurile.

Mai mult, daca o femeie are intotdeauna initiativa, exista posibilitatea ca barbatul sa isi piarda interesul pentru ea, stiind deja ca va fi atentionat de fiecare data cand trebuie sa ofere ceva sau sa se poarte intr-un anumit fel.

Sa aiba viata personala

Cu cat femeia este mai dependenta de barbat, cu atat acesta se simte mai sufocat de prezenta ei. Viata personala insa, alta decat a cuplului, este foarte importanta pentru armonia celor doi.

Asa cum uneori barbatul vrea sa iasa cu prietenii, tot la fel isi doreste ca partenera lui sa iasa in oras sau la cumparaturi cu prietenele sale.

Astfel, el ar avea mai mult timp pentru lucrurile care ii plac cu adevarat si nu le poate realiza in prezenta iubitei lui.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, 15 aprilie, la acoperişul unei societăţi comerciale din Craiova. O femeie a suferit o intoxicaţie cu fum şi i s-a administrat oxigen în ambulanţa...
Profesorul de 62 de ani care ar avea o relație cu o elevă de liceu a fost arestat. Sesizarea a fost făcută după o filmare în care apar cei doi
Profesorul de 62 de ani care ar avea o relație cu o elevă de liceu a fost arestat. Sesizarea a fost făcută după o filmare în care apar cei doi
Profesorul în vârstă de 62 de ani din București, acuzat că ar avea o relație cu o elevă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunță Antena 3 CNN. Totul a pornit de la o filmare...
#sex, #dorinte, #barbat, #relatie, #dragoste, #femeie , #sexy