Cele mai bune accesorii pentru o partida perfecta de sex

Sambata, 26 Iulie 2008, ora 18:19
13921 citiri
Cele mai bune accesorii pentru o partida perfecta de sex

Dormitorul vostru va reprezinta din multe puncte de vedere, cu atat mai mult in privinta obiceiurilor sexuale. Cuplurile deschise si inovatoare au intotdeauna in camera un set de accesorii pentru jocul erotic si nu numai, scrie yuppy men's only.

De aceea, in catalogul erotic al cuplului nu ar trebuie sa lipseasca:

1. Lubrifianti si uleiuri pentru masaj. Daca folositi prezervative, aveti grija ca lubrifiantii sa fie doar pe baza de apa, pentru ca cei pe baza de uleiuri pot deteriora latexul. Partenera ta trebuie sa evite contactul picaturilor de ulei cu vaginul, deoarece pot cauza iritatii.

2. Jucariile sexuale preferate. Vibratoarele se gasesc in zeci de forme, marimi si culori. Mai lungi, mai groase, mai alunecoase sau mai rigide, jucariile sexuale iti pot condimenta viata amoroasa, daca le accepti fara prejudecati intre cearsafuri.

3. O esarfa pentru legat la ochi. Aceasta terbuie sa fie dintr-un material moale sau matasos. Retine ca partenera ta nu trebuie constransa sa accepte anumite jocuri care implica accesorii pentru legat maini, picioare sau ochii. Este un subiect foarte sensibil, mai ales pentru femei, asa ca ai grija cum il abordezi.

4. Reviste sau casete video care sa va stimuleze. Nu toate cuplurile prefera sa vizioneze filme pentru adulti, dar cele care o fac, sunt hotarate sa invete si sa aplice anumite trucuri in pat. O femeie nu ar trebui sa se simta ignorata sau frustrata daca partenerul ei are o pasiune pentru astfel de scenarii, asa cum un barbat nu ar trebui sa impuna partenerei lui adoptarea unor pozitii vazute in filme, cand ea nu este de acord.

5. Ciorapi de matase, accesorii de piele si catuse pufoase. Desi aceste "apucaturi" nu iti sunt neaparat pe plac, poate ca la un moment dat ti-ar placea sa intri in pielea unui personaj lipsit de inhibitii, care in dormitor s-ar comporta asa cum nu ar face-o vreodata in public.

6. Mici cadouri pentru iubita. Un slip sexy, chilotei comestibili, dulciuri personalizate, manusi din dantela sau matase.

7. Prezervative si / sau anticonceptionale. De asemenea, nu uita lubrifiantii sau manusile din latex pentru stimularea zonei anale a partenerei. Asta pentru ca exista sanse sa zgarii cu unghiile aceasta zona sensibila.

8. Deserturi delicioase. Nu uita de aperitivele erotice care va plac: creme, iaurturi, dulceturi, sosuri, miere, jeleu, fructe. Bomboanele mentolate sunt si ele senzationale ca adjuvanti in timpul unei partide de sex oral.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#accesorii, #lubrefianti, #manusi, #latex, #jucarii sexuale , #sexy