Cele mai ciudate fetisuri

Miercuri, 14 Ianuarie 2009, ora 23:37
11599 citiri
Cele mai ciudate fetisuri
Foto: Divinecaroline.com

Termenul "fetis" isi are originile in portughezul "feitico", care inseamna putere falsa, farmec sau magie. Exista numeroase forme de fetisuri, dar conotatia sexuala a termenului a acaparat cu totul aceasta notiune.

Cele mai comune fetisuri sunt pielea, latexul, talpile, palmele, burta sau cerceii. Divinecaroline.com. a alcatuit o lista a celor mai ciudate fetisuri ale oamenilor.

Slabiciunea pentru voma

Oricat de ciudat ar parea, exista oameni care au ca fetish placerea de a voma sau de a sta langa cineva care face acest lucru.

Scutecul

Fetisul scutecelor exista pentru unele persoane si se manifesta ca o inclinatie pentru cei care poarta scutece. Altii simt aceasta slabiciune atunci cand chiar ei poarta scutecele.

Limbajul vulgar

Placerea de a auzi cuvinte vulgare, poate fi un fetis. Exista persoane care nu sunt deranjate de acest limbaj folosit in exces, dar cele care au acest fetis simt nevoia sa auda cuvinte vulgare.

Sangele

A vedea sangele curgand sau provocarea ranilor pentru a vedea sange reprezinta un fetis. Mai mult, unele persoane au transformat aceasta inclinatie in mitul lui Dracula si au o slabiciune pentru sange.

Tehnosexualitatea

Atractia pentru roboti sau persoane care au gesturi foarte exacte, asemanatoare robotilor, poate fi considerata un fetis. Tehnosexualitatea denumeste atractia sexuala pentru orice jucarie robot, masini sau chiar oameni care imita acest comportament.

Somnofilia

Atractia pentru persoanele care dorm poate fi considerata un fetis daca este privita din punct de vedere sexual. Exista oameni care se indragostesc de partenerii lor doar daca isi petrec noaptea admirandu-i in timp ce dorm.

Dendrofilia

Natura poate inspira unele persoane atat de mult incat sentimentul se poate transforma intr-un fetis. Astfel, ele sunt atrase sexual de copaci, de miscarile si de transformarile lor sezoniere.

Uniforma

Atractia pentru oamenii in uniforma, indiferent daca este vorba de asistente medicale, politisti, militari sau pompieri este, pentru unele persoane, un fetis.

Astfel, ei nu pot privi dincolo de uniforma si investesc sentimente doar in ceea ce simbolizeaza uniforma pentru ei.

Pantofi

Obsesia femeilor pentru pantofi se poate transforma in fetis daca acestea sunt atrase din punct de vedere sexual de incaltaminte. Tocurile cat mai inalte sau incaltarile in general sunt si ele un fetis pentru unele persoane care le gasesc mai mult excitante decat utile sau frumoase.

Iarina Dumitrescu

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 24 februarie. Zodia care va începe să culeagă roadele eforturilor depuse
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 24 februarie. Zodia care va începe să culeagă roadele eforturilor depuse
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: In plan...
Dragostea în timpul războiului din Ucraina, o sursă de speranță și putere: "A continua sau nu să iubeşti pe cineva este o alegere”
Dragostea în timpul războiului din Ucraina, o sursă de speranță și putere: "A continua sau nu să iubeşti pe cineva este o alegere”
Distanța, stresul și lipsa de comunicare între cupluri, provocate de strămutarea bruscă sau înrolarea în armată, pun la încercare milioane de relaţii din Ucraina, deşi dragostea rămâne...
#sex, #partida, #dragoste, #atractie, #fetis , #sexy