Cine e de vina pentru lipsa orgasmului la femei?

Luni, 06 Octombrie 2008, ora 20:36
10783 citiri
Cine e de vina pentru lipsa orgasmului la femei?

Niciunul dintre parteneri nu este vinovat atunci cand femeia nu ajunge la orgasm in timpul actului sexual. Aceasta este parerea a 75% dintre barbatii care au participat la un studiu pentru descoperirea cauzelor absentei orgasmului la femei.

Un barbat ajunge la orgasm indiferent daca partenera reuseste acest lucru sau nu, sunt de parere sexologii canadieni. Femeile in schimb au orgasm mai rar, iar cauzele nu sunt cunoscute in totalitate, informeaza Canoe.ca.

Doar 15% din barbatii chestionati sunt de parere ca ei sunt vinovati atunci cand partenerele nu reusesc sa atinga culmea placerii. Pentru 1% din cei care au participat la studiu, femeile sunt vinovate daca nu reusesc sa se simta foarte bine in timpul unei partide.

Sexologul David McKenzie a spus ca, intr-adevar, nimeni nu poarta vina absentei orgasmului la femei. "Fiecare este responsabil de cat de bine se simte in timpul unei partide sexuale.

Nu este vina partenerului, iar cei care nu se culpabilizeaza sunt perfect indreptatiti sa creada acest lucru", a spus McKenzie.

Potrivit oamenilor de stiinta, barbatii au orgasm o data la doua zile. "Este o predispozitie biologica a barbatului, de a incerca sa isi creeze mostenitori", a spus Trina Read, unul din autorii studiului.

Lipsa orgasmului unei femei are la baza o comunicare defectuoasa, de care nu poate fi vinovat partenerul. "Cred ca femeile poarta vina pentru acest lucru. Ele nu comunica suficient cu partenerul, iar acesta nu poate sti exact ce ii place si cum", a mai spus Read.

Femeile ajung la orgasm mai greu decat barbatii. Incordarea si stresul sunt factori inhibatori care duc la esuarea actului sexual si neatingerea starii de extaz.

Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi a fost internat în stare gravă cu diagnosticul de botulism, anunță reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. El le-a spus medicilor că a mâncat...
#sex, #orgasm, #femeie, #barbat, #studiu, #vinovat , #sexy