Cu vibratorul nu-i de joaca!

Marti, 06 Ianuarie 2009, ora 12:04
14175 citiri
Cu vibratorul nu-i de joaca!

Vibratoarele, in general, nu prezinta niciun fel de pericol. Ele sunt chiar recomandate de aproape orice sexolog sau terapeut in cazurile de anorgasmie. Si totusi, daca nu le folosesti cu grija, pot sa apara cateva accidente.

Electrocutare

Vibratoarele cu baterii prezinta un risc minim de electrocutare, iar cele care se baga in priza prezinta acelasi risc precum un uscator de par, spre exemplu. Conform csid.ro, ele trebuie totusi tinute departe de umezeala daca pe cutie nu este specificata rezistenta la apa.

Asadar, asigura-te ca bateriile sunt puse corect, firele sunt atasate si izolate, iar aparatul nu este defect.

Infectii

Poti lua o infectie bacteriala vaginala folosind vibratorul sau alte jucarii erotice, daca acestea nu au fost curatate bine. Sau daca vibratorul raspandeste bacterii din zona anala spre cea vaginala (adica il folosesti in sau langa anus si apoi in sau langa vagin, fara sa-l fi spalat mai intai).

Jucariile erotice trebuie sa fie intotdeauna curatate cu un sapun antibacterian si apa calduta inainte de a fi folosite, sau cu un sapun dezinfectant special pentru acestea.

Iritatii

Nu forta niciodata inserarea lui in vagin sau anus, si nici nu-l introduce complet in vreunul din aceste orificii. In plus, tine minte ca excesele au urmari pe masura. Pielea organelor genitale este foarte sensibila: o frictiune sau stimularea persistenta si indelungata pot cauza iritatii. Asadar, manevreaza-l cu grija, pentru a nu te rani.

Tendinita

Unele vibratoare pot fi mai greu de utilizat sau manevrat. In cazul in care ai tendinita la incheieturi sau maini, folosirea vibratorului iti poate agrava boala. Recomandabil este sa cauti prin magazine un model ergonomic.

Se blocheaza

Daca ti se blocheaza in vagin sau anus, decupleaza-l de la sursa de alimentare. Scoate-i bateriile, in cazul in care sunt in exterior. Respira adanc si incearca sa-ti relaxezi vaginul si muschii abdominali. Aplica cat mai mult lubrifiant, dar fara sa impingi vibratorul si mai adanc.

Daca nu reusesti, nu insista prea mult, in special daca ai dureri. Lasa-ti mandria deoparte si mergi la urgenta. Da, este jenant, dar li s-a intamplat si altora si nu este cel mai ciudat lucru. Doctorii iti vor dilata vaginul sau rectul si apoi vor extrage vibratorul manual. In cazuri extreme, se va recurge la operatie.

Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD
Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD
Liviu Dragnea (61 ani), fostul lider PSD, a avut o cumpănă grea, din cauza unui accident vascular suferit pe când era plecat din țară. El a vorbit pentru prima dată despre acest episod, la...
Alertă cu bombă într-un spital din Rusia. Sute de pacienți, printre care și răniți în atacul din Moscova, au fost evacuați FOTO
Alertă cu bombă într-un spital din Rusia. Sute de pacienți, printre care și răniți în atacul din Moscova, au fost evacuați FOTO
Aproximativ 900 pacienţi dintr-un spital din Moscova au fost evacuaţi luni, 25 martie, în urma unei alerte cu bombă, printre cei internaţi acolo numărându-se şi răniţi în urma...
#vibrator, #autostimulare, #riscuri, #infectii, #blocare, #tendinita, #spital , #sexy