Cum sa ai o viata sexuala "nebuna" de Craciun

Marti, 09 Decembrie 2008, ora 12:05
4309 citiri
Cum sa ai o viata sexuala "nebuna" de Craciun
Foto: thedayiwentmad.com

Cu petreceri pana tarziu in noapte, cu liste intregi de sarcini si cu toate rubedeniile in vizita, sexul este adesea "uitat" in perioada sarbatorilor de Craciun.

Pentru a scapa de aceste piedici, jurnalistii de la The Mirror publica o serie de trucuri cu ajutorul carora poti sa pastrezi flacara pasiunii aprinsa chiar si in timpul Craciunului.

1. Ai o lista nesfarsita de treburi pe care trebuie sa le indeplinesti pana in noaptea de Craciun?

Solutia: delegarea saracinilor. Roaga copiii sa te ajute, cumpara online mai degraba decat sa pierzi ore intregi in oras la cozi nesfarsite si cumpara bucatele de Sarbatori gata facute, nu le prepara singura.

In orele pe care le-ai salvat astfel mergi in dormitor pentru un lung masaj impreuna cu iubitul. Niciodata sexul nu este pus pe lista treburilor care trebuie facute, insa este mult mai placut decat framantatul cozonacilor la miezul noptii....

2. Casa iti este plina de oaspeti, iar camarele sunt ticsite de rude. Este imposibil sa mai incerci macar sa te gandesti la sex, cand in camera de alaturi matusa de 80 de ani sforaie.

Solutia: evadarea de acasa. Singura rezolvare a problemei este sa pleci impreuna cu sotul de acasa intr-o plimbare romantica. Parcheaza undeva discret si experimenteaza saruturile din adolescenta pe bancheta din spate a masinii... Totusi, pastreaza hainele pe tine. Este frig si nu v-ati dori sa fi arestati pentru indecenta in Ajunul Craciunului.

3. Copiii sunt prea agitati si bucurosi in asteptarea cadourilor. In acest caz, Caciunul poate deveni una dintre cele mai obositoare seri din intreg anul. Cei mici sunt prea agitati pentru a dormi.

Solutia: Nu astepta ca cei mici sa oboseasca si sa adoarma. Incearca sa profiti intr-o pauza in care ei sunt iesiti la joaca in curte sau sunt plecati sa colinde. Va puteti retrage in dormitor pentru o jumatate de ora, insa aveti grija sa nu fiti surprinsi.

4. Mancarea din abundenta, bauturile numeroase, placintele, prajiturile si cozonacul vor sfarsi intr-o indigestie in care nu veti gasi nimic sexy.

Solutia: in loc sa petreceti o seara intreaga in fata unei mese pline cu bucate, retregeti-va pentru un picnic romantic in dormitor. Alegeti cateva delicatese si o sticla de vin rosu si incercati sa uitati de invitati, de copii si de toate obligatiile din ziua care urmeaza. Pasiunea va invinge in final toate grijile pe care le aveti.

5. Sunteti prea obositi dupa cateva seri de Craciun prelungite pana tarziu in noapte. Fie ca v-ati intins la discutii in fata mesei pline cu bunatati sau ca ati dansat pana dimineata alaturi de prieteni, in oricare dintre aceste cazuri sunteti prea extenuati pentru a va mai gandi la o noapte de amor.

Solutia: Incercati sa va retrageti cat mai devreme in dormitor. Daca nu sunteti obligati sa faceti ceva anume, nu mai pierdeti timpul in sufragerie. Pentru a va relaxa cat mai bine, incercati sa faceti un dus impreuna. Copiii vor fi in dormitor adormiti, iar voua nu va ramane decat sa va bucurati de intimitate...

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sex de Craciun, #trucuri, #timp liber , #sexy
Comentarii
A
agentu00bani
rank 1
Cum sa ai o viata sexuala "nebuna" de Craciun ????