Cum sa pui mana pe un barbat in 10 zile

Marti, 10 Martie 2009, ora 23:51
12055 citiri
Cum sa pui mana pe un barbat in 10 zile
Foto: Glamour

Daca filmul "Cum sa scapi de un barbat in 10 zile" a avut un succes confirmat la publicul feminin, el totusi nu exprima tocmai ceea ce si-ar dori cele mai multe femei. Insa, "Cum sa pui mana pe un barbat in 10 zile" poate fi un titlu atractiv pentru cele mai multe dintre femei.

"Cum sa pui mana pe un barbat in 10 zile" nu este un film si nici titlul unei carti, insa reprezinta o serie de ponturi si sfaturi pe care consilierii si expertii in psihologie le ofera femeilor care inca mai spera sa isi intalneasca barbatul vietii lor si, mai ales, sa il si pastreze langa ele, se arata intr-un studiu publicat in publicatia online glamour.com.

1. Renuntati sa mai pareti greu de cucerit. O femeie care se doreste inaccesibila pare, intr-un final, rigida si poate lasa impresia ca are standarde prea inalte pentru oricine. Daca timpul petrecut de el langa tine nu te-a multumit, este cazul sa ii propui chiar tu o intalnire. Oricum, daca nu iti faci timp pentru el la inceputul relatiei, atunci barbatul va intelege ca niciodata nu iti vei face timp pentru el.

2. Acordati-i toata atentia atunci cand vorbiti cu el. Incercati sa va concentrati atunci cand stati de vorba cu el, fiti atenta la ce intrebari ii puneti, la ce raspundeti si cum va angajati in conversatie. Aveti grija la contactul vizual, aveti grija sa nu il parasiti mai mult de cinci minute si, neaparat, aveti grija sa va lasati telefonul mobil cat mai departe.

3. Incercati ceva nou. Este o obisnuinta ca resposabilitatea in legatura cu umorul din cadrul unei intalniri sa revina barbatului, insa acest lucru pune si multa presiune asupra lui. Incercati sa raspundeti afirmativ unei prime invitatii din partea lui, chiar daca aceasta implica un meci de fotbal sau de baschet, iar voi nu sunteti mari admiratoare ale nici unuia dintre aceste sporturi. In fond, nu se stie niciodata ce nou hobby va puteti descoperi.

4. Lasati garda jos. Relatii trecute si intalnirile cu necunoscuti te-au facut pesimista si neincrezatoare, insa ar fi de preferat sa nu asumi si in acest caz ca "toti barbatii sunt la fel". Sub nicio circumstanta sa nu aduceti in prezent suferintele pe care vi le-au provocat, in trecut, fostii parteneri.

5. Comunicati cat mai deschis posibil cu partenerul vostru. Trebuie sa evitati sa comunicati cu el prin intermediul mesajelor electronice sau prin intermediul telefonului. Atunci cand porniti o relatie apelati la metodele de comunicare moderne doar atunci cand este strict nevoie si doar pentru cazurile de urgenta.

6. Puneti in avantaj tinuta. Barbatii doresc sa isi vada partenera imbracata in asa fel incat sa-si puna in lumina frumusetea, insa nu intr-un mod care sa tradeze disperarea. Un alt lucru care trebuie evitat este sa dai senzatia ca te straduiesti prea mult. Barbatii chiar nu mint atunci cand spun ca isi doresc o femeie care sa arate minunat chiar si atunci cand se trezeste din pat dimineata.

7. Incercati sa il faceti sa isi doreasca mereu mai mult. Oricat de bine ar decurge prima intalnire, in niciun caz ea nu trebuie sa se termine dimineata. Oricat de mult si-ar dori el ca sa ramaneti pana dimineata impreuna, trebuie sa aveti grija sa fiti prima care paraseste intalnirea, cu un sarut de noapte buna.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#prima intalnire, #barbatul potrivit, #femei dorita , #sexy