Ziare.com

Dansul lasciv, preludiul perfect

de Lacramioara Brecea
Marti, 14 Octombrie 2008, ora 19:34

   

Dansul lasciv, preludiul perfect
Dansul lasciv este, din cele mai vechi timpuri, preludiul perfect pentru o seara fierbinte. "Dansul mistic" consta in miscari lente ale corpului, efectuate intr-un fel de ritual al sexului.

Autorii Nik Douglas si Penny Slinger vorbesc in cartea "Secrete sexuale" despre preludiul unei partide de sex prin intermediul celei de-a 64-a arta enumerata de ghidul indian al practicilor sexuale, "Kama Sutra". "Ritualul acesta sexual implica contopirea trupurilor intr-o experienta unica", au spus autorii pentru Tantra.com.

Miscarile trebuie sa fie naturale, executate in doi si de cele mai multe ori ele vorbesc de la sine despre fiecare partener. Dansul din buric, executat lent, cu privirea fixata catre celalat, evoca emotia sexuala a partenerei, natura sa erotica.

Autorii cartii vorbesc despre toate tipurile de dans, ca fiind o oglinda a erotismului a fiecarui individ. Un dans lasciv are rolul de a crea "armonia poftei" si de a aduce la unison intentiile celor doi parteneri inaintea unei nopti fierbinti de dragoste.

Cea mai cunoscuta carte erotica, "Kama Sutra", a fost scrisa pentru nobilimea Indiei antice, de catre Vatsyayana Mallanaga, in sanscrita (limbajul literar folosit in India antica). Cartea are sapte capitole, structurate in funcie de etapele parcurse de un barbat in viata, de la burlacie pana cand isi pierde potenta si atractivitatea.

Citeste mai multe despre Kama Sutra sex dans lasciv dragoste Arta
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3958 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Obsedatilor!

Si cand isi pierde potenta si atractivitatea, ce mai face, spune Kama Sutra sau nu spune?

 

articolul este pentru cei ce POT... frustratiui ca tine pot citi ceva 'viril' la pagina de fotbal...

de aceia "noi" ce putem, trebuie sa ne ocupam DES si de alte neveste... si sa le dam macar "o mana" de ajutor...
si ailalti cu biserica... nu e azi zi de sarbatoare? ce cautati aici, hait?

da... poate nu ar sctrica cate unul in parlament ... poate nubilele domnisoare au sa i scoata din amortzeala pe alesii poporului... si.. cine stie... au sa scoata capul... si niste legi.. mai... drepte...

 

TIPURI DE DANS

Vrazica autorii au luat in considerare toate tipurile de dand si chestia asta cu dansul se face inca din timpuri imemoriabile.Buun! Sa vedem cum aplicam noi i Romanika chestia asta!
Ce-ati zice de-o batuta cu strigaturi? Sau de un "brau de doi" sau macar o "sarba pe loc". Nu c-ar fi interesant?
Sau la "Calusarii" ce le-ar mai sari dumnealor...atributele masculine, plus roseala la fatza de efort. Doua reprize de calusari, o sarba si-o batuta si dumnealui e numai bun de dus la culcare, nu-i mai trebe
sex ci comprese cu musetel!Cred ca mai buna ar fi..."Ciuleandra" dar despre asta cu alta ocazie.

 

nu se aplica la americani... aia o fac odata pe luna...

intre cele 3 joburi si milioanele de pagini de pornografie pe net!
noroc ca mai sunt si negrii... care "muncesc"!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor