De ce barbatii insurati sunt mai sexy decat burlacii?

Miercuri, 21 Ianuarie 2009, ora 23:30
7031 citiri
De ce barbatii insurati sunt mai sexy decat burlacii?
Foto: Discoveringdad.net

Barbatii insurati sunt mai responsabili si mai atragatori decat burlacii. Ei stiu deja ce inseamna sa fii capul unei familii, sa fii protector cu partenerul si copiii, iar aceste atuuri sunt cele mai apreciate de femei.

Experienta sexuala este unul din motivele pentru care femeile aleg mai degraba un barbat cu micutul in brate decat un burlac nonconformist, informeaza Discoveringdad.net.

Sexul tare

Odata devenit tatic, barbatul are garantia ca este expert in pat. El are dovada ca tactica lui de a face dragoste da roade, tocmai de aceea se foloseste de farmecul paternitatii pentru a atrage privirile altor femei.

Mai mult, doamnele sunt cele care se uita cu incredere la un tatic, pentru ca stie ca ii poate oferi cele mai fierbinti nopti de amor.

Burlacii insa sunt priviti cu scepticism, iar multe femei nu sunt dispuse sa experimenteze.

Stilul impecabil

Odata cu varsta si aparitia unui copil, in orice barbat apare simtul responsabilitatii. Totodata, el simte ca si-ar putea pierde farmecul si tocmai de aceea este mult mai atent la vestimentatia si stilul adoptat.

Astfel, el face cele mai potrivite alegeri in materie de stiluri vestimentare si poate fi si sexy si om de afaceri foarte ocupat, dar si tandru.

Stiu sa faca economii

Tatii stiu sa isi gestioneze bugetul pentru o luna in asa fel incat si copilul si partenera sa fie multumiti. Ca un adevarat cap al familiei, el stie deja sa asigure siguranta financiara a femeii, dar si copilului sau.

Astfel, stilul de barbat care face economii este pe placul femeilor care cauta, in primul rand, stabilitate financiara, potrivit studiilor realizate recent de sociologi.

Sunt capii familiei

Aparitia unui copil semnifica, pentru cei doi parteneri, o gestionare mai buna a timpului si resurselor familiei. Tocmai de aceea, el isi organizeaza agenda in asa fel incat sa petreaca timp suficient atat cu familia cat si cu partenera.

Burlacii nu stiu cat de pretios poate fi timpul si de aceea il pierd uneori in detrimentul unor relatii, momente tandre sau chiar a unpor partide sexuale sigure.

Sunt responsabili

Stilul de viata controlat, cu o alimentatie echilibrata si un tonus bun sunt lucrurile pe care barbatii le invata odata cu aparitia primului copil.

Astfel, el va sti cum sa isi protejeze familia de stilul de viata dezordonat caracteristic burlacilor.

Au grija de gospodarie

In timp ce burlacii nu stiu sa schimbe un bec, tatii stiu sa monteze chiar si o lustra. Nevoia de a sti cat mai multe lucruri despre gospodaria proprie i-a invatat sa fie utili pentru partenere.

Au un fizic impecabil

Tatii care simt ca isi pierd din calitatile barbatesti acorda o mare importanta felului in care arata. Astfel, ei nu vor avea burtile burlacilor sau comoditatea acestora.

Dimpotriva, ei sunt foarte atenti ca trupul lor sa fie unul atractiv si femeile sa intoarca capul dupa ei, ca un test al barbatiei lor.

Iarina Dumitrescu

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#burlac, #insurat, #sexy, #partida, #dragoste , #sexy