Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

De ce calcam stramb?

Luni, 16 Martie 2009, ora 15:41
4502 citiri
De ce calcam stramb?
Foto: divorcecourtattorneys.com

Ne-am nascut predispusi sa inselam sau anumite conjucturi ne aduc in acest punct? Poate cate putin din fiecare.

Dragostea nu e mereu roz. Ea se coloreaza cateodata in nuantele de gri pe care le uram atat de mult. Devine neagra si isi pierde orice urma de prospetime. Ce se ascunde insa in spatele culorilor? Specialistii de la Marie Claire au identificat cateva dintre motivele care ne fac sa calcam stramb.

Plictiseala

Este poate cel mai intalnit pretext pentru a insela. In dragoste lucrurile incep intotdeauna in stil mare, dar tind sa se plafoneze pe parcurs, pe masura ce partenerii realizeaza ca traiesc tot in lumea reala. In momentul in care intalnesc pe cineva nou, acel fior de emotie reapare, iar pana la calcatul stramb mai este doar un pas ...

Dependenta

La prima vedere, inselatul pare sa fie un strigat de independenta. Poate fi interpretat ca a face ce vrei, cand vrei. Dar pana la urma, atunci cand calci stramb esti de fapt dependent.

Infidelul este dependent pentru ca nu este suficient de puternic sa rupa relatia cu partenerul. Poate pentru ca se fereste sa intre intr-o noua "inchisoare".

Confuzia

Pe de alta parte, viata te poate pune in fata unor situatii deosebite. Atunci cand apare furtuna perfecta, este foarte probabil sa faci cateva greseli.

Pentru ca pot

Iertarea unui infidel creeaza un cerc vicios. Persoana care a inselat isi poate pierde respectul pentru partener si va continua, de multe ori, sa calce stramb, pentru simplul fapt ca stie ca va fi primit inapoi.

Maltratarea

Daca cineva iti face rau, atunci primul instict este sa fugi cat mai departe. Dar cateodata lucrurile nu sunt atat de simple. Poate aveti de crescut impreuna cativa copii. Daca te simti blocat intr-o relatie, este foarte probabil sa fugi in bratele deschise ale unei alte persoane.

Razbunare

Ochi pentru ochi - este atat de simplu. Inseala daca te-a inselat.

Confirmarea atractivitatii

De multe ori suntem implicati in relatii de lunga durata, iar jumatatea ne ia de sigur. Incepem sa ne intrebam daca mai suntem inca atragatori. O aventura este reteta perfecta pentru a confirma acest lucru.

Fiorul

Unora le place fiorul urmaririi: fuga si ascunderea, riscul de a fi prins. O romanta interzisa este reteta perfecta pentru a creste adrenalina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#motive inselat, #calcat stramb, #probleme relatii , #sexy
Comentarii
J
John Isner
rank 1
Despre tine ce ne poti spune?