De ce mimeaza femeile orgasmul?

Luni, 15 Decembrie 2008, ora 20:20
7240 citiri
De ce mimeaza femeile orgasmul?

Sa fie adevarat ca femeile mimeaza orgasmul pe banda rulanta? Da, cele mai multe dintre ele s-au prefacut cel putin o data, iar unele mimeaza chiar majoritatea orgasmelor.

De ce aleg ele sa procedeze asa? Exista mai multe raspunsuri.

Ca sa nu para nesatisfacute

Doua dintre cele mai comune motive pentru care femeile se prezinta ca fiind satisfacute sunt fie ca nu vor sa-si faca partenerii sa se simta prost, fie ca sunt prea obosite si pur si simplu vor sa incheie partida de sex, conform csid.ro.

Majoritatea femeilor spun ca partenerii lor nu sunt satisfacuti pana ce ele nu ajung la orgasm si, atunci, singura modalitate de a-i face fericiti este sa se prefaca.

Un alt motiv este dat de faptul ca o femeie, in mod tipic, nu va cauta neaparat sa ajunga la orgasm. Ea isi doreste relatii sexuale din dorinta de intimitate.

De dragul partenerilor

Unele femei nu au orgasm aproape niciodata in timpul actului sexual, dar isi doresc ca partenerul lor sa se simta bine. Iar cum barbatii se asteapta, in general, ca femeile sa simta placere in urma tandreturilor lor, nu au alta optiune. Se prefac. De dragul relatiei.

Lipsa dorintei, implicarea in actul sexual doar pentru ca partenerul vrea, determina, de asemenea, femeile sa joace putin teatru.

Cand un barbat se straduieste, cateodata chiar prea mult, pentru a-i provoca partenerei un orgasm, ea gaseste mai potrivit sa se prefaca decat sa-l dezamageasca.

Femeile se tem de respingere, se tem ca partenerul nu le intelege motivele pentru care nu vor sau nu pot ajunge sa guste din placerea suprema. In plus, nu vor sa-l jigneasca, mai ales daca stiu ca nu e vina.

Probleme serioase

Cateva dintre femeile care nu pot ajunge la orgasm pot avea chiar probleme de sanatate. Daca in timpul actului sexual apar dureri sau disconfort si doresc sa se opreasca, vor simula imediat un orgasm. Bine ar fi ca, apoi, sa faca si o vizita la ginecolog. Din pacate, asta nu se intampla intotdeauna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#sex, #orgasm, #mimeaza, #motive, #lipsa satisfactiei , #sexy