De ce nu vrea sa se culce cu tine?

Miercuri, 13 Mai 2009, ora 20:42
18532 citiri
De ce nu vrea sa se culce cu tine?

Ai aranjat sa iesi mai devreme de la serviciu ca sa ajungi acasa, sa-ti faci o baie si sa te aranjezi pentru o seara fierbinte. Nu ai uitat nici de lumanari, nici de vin si nici de jartiere, insa el nici nu se uita la tine! Si nu e prima data cand face asta...

De ce nu vrea sa se culce cu tine? Refuzata, primul gand care iti sfredeleste mintea este ca poate nu-i plac femeile si ca este gay, mai ales ca nu ati facut sex niciodata.

Dupa cinci minute, redevii cerebrala si iti dai seama ca, in ciuda frustrarii, poate lucrurile sunt mai serioase decat par, scriu cei de la Shine.

Sunt momente in care barbatii ar incaleca pana si un manechin, dar au si ei pasele lor proaste, similiare celebrului SPM (sindrom premenstrual, n.red). Cand ii apuca, nu se culca nici macar cu femeile la care tin. De ce?

5. Sunt speriati

Un motiv pentru care un barbat refuza o femeie in pat poate fi teama ca nu va fi in stare sa se ridice la anumite standarde sau asteptari. Poate ca-i este frica de sex - li se intampla si lor, desi niciun barbat nu ar recunoaste vreodata ca ii este frica sa se culce cu o femeie.

Poate ca ii este frica sa se culce cu tine de teama sa nu te piarda si ideea ca prima partida de sex ar putea duce la urmatoarea etapa a relatiei voastre ii sporeste ingrijorarea.

4. Nu vrea sa crezi ca este un afemeiat

Trebuie sa recunosti ca, in schimb, daca se culca cu tine de la primele intalniri, o sa crezi ca face asta cu fiecare femeie pe care o cunoaste.

Poate ca, de frica sa nu ai impresia ca ii stau ochii numai dupa fuste, amana momentul "S" pana cand poate. Totodata, nu este exclus sa-ti ignore rochita scurta pana cand nu o te rogi de el! Doar ca sa fie sigur!

3. Vrea sa detina controlul

Daca el vrea sa ajunga in pat mai mult decat tine, iar tu dai de inteles ca nu ai vrea chiar atat de mult sau asa intelege el, inseamna ca tu detii controlul.

Si, ca sa intoarca balanta in favoarea lui, te sacaie, te atata, pana cand o sa vrei si tu ... iar el adorme. Atunci este fericit, pentru ca detine, din nou, controlul!

2. Nu vrea sa se angajeze in relatie

Un alt motiv pentru care nu vrea sa se culce cu tine ar fi ca inca nu vrea sa se angajeze in relatie. Barbatii au impresia ca isi asuma responsabilitatea unei relatii doar dupa ce se culca cu o femeie. Pana cand nu se intampla asta, cred ca se pot comporta in continuare cum vor ei.

1. Nu vrea s-o dea in bara

Chiar te place si nu vrea sa o dea in bara. Barbatii sunt niste pisici relaxate atunci cand nu investesc din punct de vedere sentimental si reusesc sa impresioneze femeile mai ales cand nu-i intereseaza daca se aleg sau nu cu ceva dupa un flirt de-o noapte.

Insa cand in poveste apare cineva special, de fiecare data cand fac ceva se gandesc daca este bine, daca este rau, daca ea mai este interesata sau nu. Atunci li se cam inmoaie genunchii. Asadar, s-ar putea sa fie si de bine daca nu vrea sa se culce cu tine!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#sex pat relatie, #femei barbati sex , #sexy