Decolteuri care te lasa fara cuvinte (Galerie foto)

Joi, 01 Mai 2014, ora 08:56
14059 citiri
Decolteuri care te lasa fara cuvinte (Galerie foto)
Foto: US Magazine

Vedetele stiu sa atraga atentia, fara dar si poate. Iar cand femeile celebre isi propun sa impresioneze, pe covorul rosu, apeleaza si la trucuri care le pun in avantaj partile frumoase ale corpului. Asa se face ca unele decolteuri raman in istoria lumii mondene.

La lansarea seriei "The Client List", actrita Jennifer Love Hewitt a afisat un decolteu ce cu greu poate fi uitat, dupa cum arata US Magazine. Cei prezenti la eveniment au avut ce vedea.

Halle Berry a avut parte de multe aparitii incendiare, insa cea de pe 17 ianuarie 2010 din Beverly Hills, cand au fost decernate premiile Grammy, trebuie amintita.

Si Katy Perry a impresionat cu decolteul afisat la premiile Grammy. Ea a reusit sa atraga toate privile pe 10 februarie 2013. Totusi, rochia marca Gucci nu a fost foarte apreciata de critici, multi situand-o printre cele cele mai dezastruoase aparitii de la evenimentul respectiv.

Cand spui Beyonce te gandesti imediat la o aparitie inedita, iar cea de la o petrecere din 6 februarie 2012 nu este deloc usor de uitat. Jay Z se poate mandri cu faptul ca are langa el una dintre cele mai sexy femei din lume.

Actrita Hayden Panettiere a mers pe mana unei rochii negre, insa foarte sexy, la o licitatie din 23 noiembrie 2013. Iubita boxerului Klitschko, cel care saptamana trecuta l-a invins pe australianul Alex Leapai si si-a pastrat cele patru titluri detinute la categoria grea, WBA, IBF, WBO si IBO, este mica de inaltime, insa foarte sexy.

Cum ar putea sa apara Heidi Klum daca nu intr-un mod in care sa lase publicul fara cuvinte. Asta s-a intamplat si pe 24 februarie 2013, la premiile fundatiei lui Elton John.

Staruri prinse cu privirea in decolteu (Galerie foto)

Sa nu o uitam pe Jennifer Lopez. Aceasta rochie semnata de Zuhair Murad i-a pus in evidenta formele ce au innebunit intreaga lume prezenta la un eveniment de gala.

Si Mariah Carey este cunoscuta pentru faptul ca stie cum sa isi puna in avantaj partile interesante ale corpului. Asa s-a afisat cantareata la Globurile de Aur pe 17 ianuarie 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#decolteuri vedete, #decolteuri evenimente mondene, #decolteuri actrite, #aparitii sexy actrite , #sexy