Dieta sexy pentru Valentine's Day

Luni, 09 Februarie 2009, ora 23:35
3613 citiri
Dieta sexy pentru Valentine's Day

Mai sunt doar cateva zile pana la Sfantul Valentin, sarbatoarea tuturor indragostitilor si tu te simti lipsita de chef si energie sexuala?

Trebuie sa stii ca o dieta neadecvata nu face doar sa adauge kilograme in plus - iti poate afecta libidoil, si o data cu asta, viata de cuplu.

Cu toate acestea, sexul este benefic la orice varsta sau etapa a unei relatii, si este si o buna metoda de a arde calorii si de a indeparta stresul. Asa ca daca pasiunea a parasit de mult timp dormitorul tau este cazul sa urmezi sfaturile cotidianului britanic The Mirror.

Sunt garantate sa iti imbunatateasca viata sexuala la timp pentru Valentine's Day.

Regulile:

1. Renunta la mancarurile tip fast-food, care au continut ridicat de sare, zahar si grasimi. Manaca hrana proaspat preparata, carne slaba, cereale integrale si legume.

2. Bea intre sase si opt pahare de apa pe zi.

3. Mananca in catitati mici, de sase ori pe zi.

4. Nu sari peste mese si evita sa mananci prea mult - te vei simti obosit si fara chef de sex.

5. Mananca carne slaba, cum ar fi pui, peste si lactate cu continut scazut de grasime.

6. Schimba painea alba, orezul si pastele pe cereale integrale.

Cele 10 mancaruri de baza

Nu trebuie sa le mamanci exclusiv pe acestea, insa daca le introduci in dieta ta isi vor face simtit efectul...in dormitor.

1.Cereralele integrale: Paine integrala, orez brun...alternativele la painea alba si orezul conventional sunt bogate in vitamina B care mareste performanta sexuala si in acelasi timp iti imbunatatesc si digestia.

2.Somonul: Este perfect pentru o cina romantica. Pestele gras intensifica orgasmul, intrucat contine omega 3 care mareste nivelul dopaminei - responsabil de stimularea dorintei.

3.Telina: Cercetarile arata ca aceasta leguma stimuleaza acea glanda din creier responsabila cu controlul hormonilor sexuali.

4.Spanac: Preferatul marinarului Popeye, aceasta planta este o sursa grozava de vitamina B6 si acid folic. Acestea sunt responsabile de producerea hormonilor sexuali.

5.Avocado: Aceste fructe sunt bogate in vitamina E, esentiala pentru un libido sanatos si pentru fertilitate.

6.Banane: Studiile arata ca fructul contine o enzima care poate intensifica performanta sexuala si mari nivelul productiei de hormoni sexuali.

7.Ciocolata amara: Contine un stimulent numit si "drogul dragostei" deoarece accelereaza pulsul si pacaleste creierul ca este pe cale sa se indragosteasca.

8.Fructele de padure: Capsuni, zmeura, mure, toate sunt pline de vitaminele C si E care accelereaza dorinta sexuala si lasa pielea fina la pipait.

9.Alunele: Contin acizi grasi care echilibreaza hormonii sexuali. Alunele prajite sunt bogate si in magneziu, care intretine sanatatea organelor sexuale.

10.Seminte de dovleac: Bogate in acizi esentiali grasi si zinc- cruciale pentru productia hormonilor sexuali.

Iarina Dumitrescu

Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
#sfaturi Sfantul Valentin, #dieta pentru sex , #sexy