Fanteziile sexuale ale romanilor le distrug relatiile

Vineri, 05 Septembrie 2008, ora 08:57
4594 citiri
Fanteziile sexuale ale romanilor le distrug relatiile

Fanteziile sexuale creeaza confuzie intre parteneri, pentru ca barbatii si femeile inteleg diferit acest lucru, sustin psihologii. Femeile, comparativ cu barbatii, cand vorbesc despre fantezii sexuale, nu au si intentia de a le pune in practica.

Specialistii considera ca aceasta necorelare asupra definirii termenului intre sexe este pusa pe seama neincrederii si a inhibarii de care da dovada o femeie.

"Cele mai dese fantezii la femei sunt acelea in care partenerul lor este un macho, un barbat cuceritor dar si dominator, in acelasi timp. Barbatii, de cealalta parte, doresc sa faca amor cu cat mai multe femei, pentru a demostra cat de virili sunt.

Chiar si atunci cand este inconjurat de doua sau mai multe femei, barbatul nu suporta ideea de a fi pus la respect de partenerele lui, ci el este singurul care detine controlul. Paradoxul este ca, desi barbatul doreste sa aduca in pat cat mai multe femei, acesta nu suporta ideea de a-si imparti partenera cu un alt barbat", a declarat psihologul Hanibal Dumitrascu pentru Gandul.

Femeile inteleg printr-o fantezie sexuala un fel de flirt cu partenerul, adica acestea se lasa si nu prea se lasa atrase de erotism. Hanibal Dumitrascu precizeaza ca fanteziile sexuale aduse in plan real pe o perioada de timp mai lunga distrug pana si cele mai solide relatii.

"Fiecare individ intra intr-o relatie cu anumite cunostinte din experientele trecute. Indeplinirea unei fantezii implica o buna cunoastere a partenerului.

Fanteziile sexuale aduse la realitate induc partenerilor o stare de nerealism, iar acest lucru poate duce la ruperea unei relatii. Aceste fantezii indeplinite pe termen lung dau senzatia ca cei doi parteneri nu se mai cunosc, cel putin din punct de vedere sexual", afirma Hanibal Dumitrascu.

Horoscop zilnic. Duminică, 21 aprilie. Zodia cu cel mai mult noroc în dragoste
Horoscop zilnic. Duminică, 21 aprilie. Zodia cu cel mai mult noroc în dragoste
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Situația ta...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#sex, #fantezii, #relatii , #sexy