Femeile initiaza sexul in grup la fel de des precum barbatii

Miercuri, 27 Mai 2009, ora 18:04
10509 citiri
Femeile initiaza sexul in grup la fel de des precum barbatii

Un sondaj online desfasurat in Australia a scos la iveala faptul ca femeile sunt mult mai libertine, din punct de vedere sexual, decat se credea, ele fiind extrem de atrase de ideea de sex in grup.

In cadrul sondajului derulat de cel de-al doilea site matrimonial ca marime din Australia, RedHotPie.com, au fost chestionate aproape 9.000 de persoane, relateaza The Daily Telegraph. 46% dintre femeile care au raspuns intrebarilor au recunoscut ca au instigat la sex in grup, fata de 54% dintre barbati.

40% dintre respondenti au vehiculat egalitatea raportului barbat-femeie in cadrul grupului, in timp ce 30% au declarat ca isi doresc ca barbatii sa fie mai multi in cadrul grupului. 30% dintre cei chestionati si-au dorit ca femeile sa fie mai multe in cadrul grupului pregatit pentru sex.

Cuplurile, cele mai atrase de idee

Sondajul a mai aratat ca perechile sunt mult mai atrase de ideea de a face sex in grup decat persoanele singure si ca prefera ca si partenerul sa participe la sesiunea de sex.

Cele mai vehiculate motivatii pentru sexul in grup s-au dovedit a fi noutatea, varietatea si dorinta de a condimenta o relatie de durata.

Cea mai comuna forma de sex in grup este cea in care sunt implicate trei persoane, chiar daca o treime dintre cei cehstionati au declarat ca au participat si la sesiuni de sex cu inca patru sau mai multe persoane.

In timp ce 40% dintre interautii care au raspuns chestionarului au recunoscut ca nu au trecut prin aceasta experienta decat o data, unul din 10 a raspuns ca practica sexul in grup saptamanal sau lunar.

Niciun regret!

80% dintre cei care se pot lauda cu aceasta experienta au declarat ca nu au avut regrete dupa ce sesiunea de sex a luat sfarsit, declarand ca drepturile tuturor au fost respectate.

Printre frustrarile ulterioare ale celor care au participat la sexul in grup au fost mentionate judecata intunecata de alcool, gelozia dintre parteneri si faptul ca s-au simtit cumva obligati sa ia parte la asa ceva.

Aproape 7 din 10 australieni l-au incercat

Covarsitor este insa numarul celor care au incercat sexul in grup: 65.4%. Alti aproape 30% dintre cei chestionati au recunoscut ca viseaza insa la asta.

Una dintre concluziile sondajului este ca femeile din Australia sunt mult mai libere decat barbatii cand vine vorba despre asa ceva, a declarat expertul in relatii Geoff Barker. Potrivit acestuia, barbatii tind sa fie mai timizi cand vine vorba despre sex.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#sex grup, #sex grup statistici, #sex grupm regrete, #menage a trois, #sex grup motive , #sexy