Femeile iubesc barbatii tineri

Duminica, 26 Octombrie 2008, ora 23:25
15196 citiri
Femeile iubesc barbatii tineri

Se intalnesc des cupluri in care el este mai in varsta si ea tanara. Exista insa si femei care prefera barbatii mai tineri: fie pentru ca sunt independente si le place sa se distreze, fie pentru ca nu le place sa fie controlate.

Exista numeroase exemple cupluri in care el este tanar, iar ea... mai putin: Ashton Kutcher si Demi Moore, Halle Berry si Gabriel Aubry, dar si Mihaela Radulescu si Dani Otil.

Femeile din ziua de azi sunt interesate de relatii cu barbati mai tineri. Un studiu realizat in 2007 arata ca, dintre 50.000 de femei in varsta de 30 de ani, mai mult de o treime s-au aratat interesate de o relatie cu un barbat cu cinci ani mai tanar decat ele.

Un alt sondaj arata ca 34% dintre femeile cu varste cuprinse int/bre 40 si 69 de ani s-au intalnit la un moment dat cu barbati cu 20 ani mai tineri, informeaza Dating.personals.Yahoo.com.

Barbatii inca mai cauta acea gospodina sexy care sta acasa si are grija de copii, stie sa gateasca si nu iese din cuvantul lui. Tot mai putine femei sunt dispuse sa joace acest rol si pun mai mult pret pe cariera si pe libertate. In aceste conditii, se intalnesc tot mai des femei necasatorite care la varsta de 30 de ani sunt dispuse sa se implice intr-o relatie fara sa tina cont de varsta.

Diferentele de varsta pot crea disensiuni numai in conditiile in care cei doi nu sunt capabili sa se sincronizeze. Se poate spune ca bunul mers al relatiei depinde mai mult de gradul de maturitate al celor doi, mai putin decat decat de varsta. Daca cei doi stiu sa creeze un echilibru in relatie, indiferent de experienta si viziunea asupra vietii, varsta nu ar trebui sa fie un obstacol.

Daca insa motivul pentru care se prefera un partener mai tanar tin de teama de batranete, e posibil ca relatia sa se destrame rapid. Un barbat, indiferent de varsta, nu va accepta sa fie doar o jucarie, sau un partener de distractii. Asta lasand la o parte faptul ca el nu va putea sa aduca inapoi tineretea trecuta.

Si felul in care este privit cupul in societate poate sa creeze probleme. Familiile celor doi sau prietenii s-ar putea sa nu fie de acord cu o astfel de relatie, si asta sa dauneze cuplului.

Trebuie retinut insa faptul ca varsta unei persoane nu reflecta gradul sau de maturitate psihologica, si cei doi pot fi foarte fericiti impreuna atat timp cat se sincronizeaza din punct de vedere emotional.

Iarina Dumitrescu

Citeste si:
Armele au devenit cauza principală a deceselor în rândul tinerilor americani. Cifrele uriașe raportate în 2020
Armele au devenit cauza principală a deceselor în rândul tinerilor americani. Cifrele uriașe raportate în 2020
Armele au devenit cauza principală de deces în rândul tinerilor americani, depăşind accidentele rutiere, indică un studiu recent al autorităţilor sanitare ce arată o creştere masivă a...
Doi tineri au trecut pe roșu cu trotinetele, au pus o bătrână la pământ și au fugit VIDEO
Doi tineri au trecut pe roșu cu trotinetele, au pus o bătrână la pământ și au fugit VIDEO
Un accident de circulație a avut loc marți, 24 mai, în Cluj Napoca, de pe Calea Moților, unde o femeie de 66 de ani a fost lovită de o tânără pe trotinetă care a trecut pe culoarea roșie...