Harta destinatiilor unde se practica turismul sexual

Marti, 16 Septembrie 2008, ora 18:03
17389 citiri
Harta destinatiilor unde se practica turismul sexual

In ultimii ani turismul sexual a devenit un fenomen intalnit din ce in ce mai des in unele tari ca Thailanda si cele din sudul Mediteranei.

Se pare ca in cursa pentru turistii care prefera acest gen de servicii s-a alaturat Cuba si Republica Dominicana, informeaza cotidianul rus Pravda.

Si genul de persoane care au inceput sa practice turismul sexual a suferit cateva schimbari. Daca in general se credea ca doar femeile cu bani si nefericite in casnicie sunt atrase de asemenea oferte, in ultimul timp si barbatii au devenit amatori de asa ceva. Femeia turista sexual face parte din clasa de mijloc a tarilor dezvoltate si este cunoscuta sub numele de "secretarele canadience".

Reprezentantele sexului feminin exploreaza Europa, in tari ca Olanda si Cehia, si SUA chiar si Africa in cautarea unor noi senzatii. Termenul de "secretara" descrie imaginea colectiva a femeilor din clasa mijlocie.

Secretarele canadience fac cam 600.000 de calatorii pe an in Caraibe pentru o aventura rapida. Pretul unei escorte locale variaza de la 30 pana la 150 de dolari pe ora, depinde de gusturile femei. "Alesul" se poate alege si cu cadouri, suveniruri, haine, bijuterii sau accesorii.

Barbatii in schimb cauta in mod special "partenerele" care arata bine. Bangkokul este cea mai populara destinatie pentru barbatii care practica turismul sexual.

Turismul sexual a aparut prima data in anii 1840, cam in aceeasi perioada cu primul val de feminism care a incurajat independenta si calatoriile. Aventurile si intrigile, in special cele dintre mostenitoarele americance si proaspetii aristocrati europeni, erau populare inca din primul Razboi Mondial. Reprezentantele sexului feminin au renuntat la calatoriile pentru sex prin anii 1960 in timpul Crizei.

O data cu cel de-al doilea val de feminism, turismul sexual a reinceput cand femeile din Franta, Canada plecau in Barbados, Spania, Grecia si Iugoslavia. In 1990 femeile din Japonia si Taiwan au inceput sa apara pe plajele din Bali si Tailanda. In zilele de azi pe lista destinatiilor turismului sexual se afla Maroc, Nepal, Tailanda, Ecuador, Costa Rica, Mexic si oriunde se afla plaje exotice si burlaci bogati.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

De ce crede Gigi Becali că în România nu poate fi egalitate între femei și bărbați: ”La noi e mai mult foc de paie. Burleanu, Murleanu, USR...”
De ce crede Gigi Becali că în România nu poate fi egalitate între femei și bărbați: ”La noi e mai mult foc de paie. Burleanu, Murleanu, USR...”
FCSB a învins-o cu emoţii pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională, în etapa a 27-a a Superligii de fotbal. Liderul s-a impus la...
5 lucruri pe care bărbații trebuie să le facă pentru a întâlni femeia visurilor. "Pot descoperi un impostor de la distanță”
5 lucruri pe care bărbații trebuie să le facă pentru a întâlni femeia visurilor. "Pot descoperi un impostor de la distanță”
Forumurile de pe Reddit sunt pline de plângeri de la bărbați frustrați care spun că renunță la iubire pentru că sexul frumos nu le acordă atenție. Un studiu din 2009 a descoperit că...
#destinatie, #turism sexual, #plaja, #Femei, #aventura, #secretara , #sexy