Iubirea, de la flori si bomboane la cibersex

Duminica, 27 Iulie 2008, ora 11:10
4567 citiri
Iubirea, de la flori si bomboane la cibersex

Bunicul tau s-a insurat cu vecina de vizavi, iar tatal tau cu iubita din liceu. Insa vremurile s-au schimbat, tehnologia a ajuns sa transforme iubirea intr-un fel de negociere in ciberspatiu. Tu te-ai putea casatori cu persoana aceea cu care porti discutii zilnice pe messenger.

In ultimii 20 de ani am fost martorii unor schimbari majore. Cupluri de homosexuali si lesbiene, cupluri care nu tin cont de credinta sau de rasa si, varianta la moda in zilele de azi, cupluri formate din femei mature, trecute de 45 de ani si barbati tinerei, toate acestea nu mai mira de nimeni.

Acum, doua persoane se pot indragosti la locul de munca, isi pot gasi jumatatea pe internet sau se pot iubi cu usurinta chiar si daca ii despart culoarea pielii sau continentul pe care s-au nascut.

Iubirea intre sedinte

O situatie care nu ar fi existat fara internet, este genul de relatie care supravietuieste chiar daca partenerii sunt la mii de kilometri unul de celalat. Cine formeaza astfel de cupluri? In general, oamenii care isi iubesc foarte mult jobul sau tin foarte mult la cariera.

Iar internetul sprijina iubirea la distanta si o incurajeaza. Cu chat-ul si microfoanele iubitii pot vorbi zilnic. Ba chiar ar putea sa stabileasca o intalnire virtuala cu ajutorulul camerelor web.

Relatiile la birou nu mai sunt de mult timp un subiect tabu. Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft a cunoscut-o pe Melinda French, sotia lui, la o intrunire a angajatilor Microsoft din New York.

Oamenii isi petrec foarte mult timp la birou, dornici sa-si construiasca o cariera. Seara cand ajungi acasa obosita dupa o zi de munca, de cele mai multe ori nu mai ai niciun chef sa iesi in oras si sa cunosti oameni noi. Plus ca la job suntem inconjurati de oameni cu pasiuni asemanatoare. Asa se explica de ce uneori suntem tentati sa ne indragostim de un coleg. Daca majoritatea companiilor descurajeaza acest lucru, este ilegala concedierea pe asemenea considerente.

Site-urile de matrimoniale

Inainte de a exista Internetul, atunci cand un tanar era pregatit sa se casatoreasca, parintii ii cautau pe cineva compatibil, neaparat cu o situatie buna, printre rude, prieteni si vecini. Pe vremuri casatoriile si relatiile erau aranjate.

In secolul vitezei poti sa-ti cauti pe cineva cu ajutorul Internetului. Asta pentru ca exista o multime de site-uri matrimoniale.

Site-urile matrimoniale ofera vizitatorilor posibilitatea de a cauta parteneri, ghidandu-se dupa niste criterii stricte alese chiar de acestia. Nu vrei sa ai un partener fumator? Bifezi casuta "nefumator". Vrei sa fii cu un avocat, vorbitor de limba germana? Nimic mai simplu! Totul e posibil in epoca actuala, iar iubirea e mai usor de gasit ca oricand.

Trebuie doar sa-ti iei un computer. Problema intervine atunci cand, in spatele computerului vezi pe cineva, si in viata reala, totul se schimba. In general, pe site-urile de matrimoniale, stau mai multe feluri de oameni.

Cei casatoriti in cautare de aventuri, care uneori recunosc de la inceput, alteori nu, cei frustrati, care nu sunt in stare sa-si gaseasca perechea in viata reala si asa-zisii escroci sentimentali, care au drept target "contul in banca". O relatie inceputa pe internet are sanse minime sa dureze, asta nu inseamna insa ca nu exista si exceptii care confirma regula.

ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
Kaspersky, compania rusă de securitate cibernetică, a raportat recent activitățile unui grup de hackeri numit ToddyCat, care vizează organizații guvernamentale și militare din regiunea...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#site de dating, #cibersex, #iubire, #Internet , #sexy